NHO

Innhold

NHO Møre og Romsdal

Siste nytt fra NHO Møre og Romsdal:

 1. Nyhet, NHO Møre og Romsdal

  Veileder for gjenåpning av kontor

  Her er nyttige råd for bedrifter som vurderer gradvis gjenåpning etter en periode med omfattende bruk av hjemmekontor for ansatte.

 2. Nyhet, NHO Møre og Romsdal

  Ledighetstallene litt ned

  - Vi får håpe det er starten på en positiv trend, sier regiondirektør i NHO Møre og Romsdal, Espen Remme om de nye ledighetstallene.

 3. Nyhet, NHO Møre og Romsdal

  Nyttige råd om avvikling av sommerferien

  På grunn av korona-krisen må vi være innstilt på å gjøre endringer i avviklingen av sommerferien, sier NHO direktør Nina Melsom.

Kurs og arrangementer

 1. Spørsmål og svar fra NAV: Bedrifter og ansatte i en ny situasjon

  Den plutselige og ekstraordinære situasjonen samfunnet er kommet opp i, har gitt mange bedrifter og ansatte nye utfordringer.På dette nettmøtet deltar NAV for å svare på forhåndsinnsendte spørsmål fra bedriftene og å gi kort status på situasjonen sett fra NAV sitt ståsted akkurat nå.

NHO er Norges største interesseorganisasjonen for bedrifter. Medlemsbedriftene er både store og små, fra hele landet og fra de fleste bransjer.

NHO sentralt, 10 regionkontorer og 16 landsforeninger bistår med juridisk rådgivning,  gir svar på arbeidsgiverspørsmål, representerer bedriftene i lønnsoppgjør, jobber for politiske gjennomslag og tilbyr nyttige og kostnadsbesparende medlemsfordeler.

Bildet: Nina Solli, regiondirektør for NHO Viken Oslo. 

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: