NHO

Innhold

NHO Rogaland

Siste nytt fra NHO Rogaland:

 1. Nyhet, NHO Rogaland

  NHO og LO vokser under korona-krisen

  Det organiserte arbeidslivet har styrket seg under landets største krise i fredstid. Det motiverer regiondirektør Tone Grindland i NHO og regionleder Eirin K. Sund i LO i Rogaland.

 2. Nyhet, NHO Rogaland

  «Korona-krisen har vist fram NHO på sitt beste»

  Nyvalgt styreleder Eimund Nygaard er inspirert av regiondirektør Tone Grindland og NHO Rogalands arbeid under koronakrisen.

 3. Nyhet, NHO Rogaland

  Vi dobler antallet advokater

  Våre advokattjenester er svært høyt verdsatt blant medlemmene. Derfor ansetter vi Ann Mari Risvoll Winterhus-Fjeld.

Arrangementer

 1. 27. mai 2020,

  Microsoft Teams

  Årsmøte 2020, Norsk Industri Rogaland

  På vegne av Norsk Industri Rogaland innkaller NHO Rogaland til digitalt årsmøte. Årsmøtet krever påmelding. Lenke til digitalt møte og sakspapirer vil bli oversendt påmeldte deltakere i forkant av møtet.

 2. Spørsmål og svar fra NAV-bedrifter og ansatte i en ny situasjon

  Den plutselige og ekstraordinære situasjonen samfunnet er kommet opp i, har gitt mange bedrifter og ansatte nye utfordringer.På dette nettmøtet deltar NAV for å svare på forhåndsinnsendte spørsmål fra bedriftene og å gi kort status på situasjonen sett fra NAV sitt ståsted akkurat nå.

NHO er Norges største interesseorganisasjonen for bedrifter. Medlemsbedriftene er både store og små, fra hele landet og fra de fleste bransjer.

NHO sentralt, 10 regionkontorer og 16 landsforeninger bistår med juridisk rådgivning,  gir svar på arbeidsgiverspørsmål, representerer bedriftene i lønnsoppgjør, jobber for politiske gjennomslag og tilbyr nyttige og kostnadsbesparende medlemsfordeler.

Bildet: Nina Solli, regiondirektør for NHO Viken Oslo. 

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: