NHO

Innhold

NHO Rogaland

Arrangementer

 1. 8. desember 2020,

  Webinar

  Webinar om Maritim Framtid

  Arrangementet sendes direkte fra studio i Oslo, og aktuelle representanter fra den maritime klyngen bidrar direkte fra lokasjoner i Ulsteinvik og Bergen.

 2. 7. januar 2021,

  Scandic Maritim Haugesund, Åsbygaten 3

  Jobbskaperne - Årskonferansen 2021 Rogaland

  Ingress: 7. januar 2021 er det klart for NHOs årskonferanse. Det blir en annerledes konferanse i en historisk tid, med spennende gjester, viktige samtaler og ny innsikt. Brødtekst Jobbskaping i privat sektor er en forutsetning for å komme oss ut av krisen og inn i en bærekraftig fremtid. En fremtid der Norge fortsatt er et av verdens beste land å bo i. Av hensyn til smittevernreglene vil konferansen være digital med mindre fysiske arrangementer rundt omkring i landet. NHO Rogaland inviterer derfor sine medlemmer til Årskonferansen 2021 på Scandic Maritim i Haugesund.

Ole Erik Almlid, administrende direktør, NHO. Foto: Moment studio.

NHO er Norges største interesseorganisasjonen for bedrifter. Medlemsbedriftene er både store og små, fra hele landet og fra de fleste bransjer.

NHO sentralt, 10 regionkontorer og 16 landsforeninger bistår med juridisk rådgivning,  gir svar på arbeidsgiverspørsmål, representerer bedriftene i lønnsoppgjør, jobber for politiske gjennomslag og tilbyr nyttige og kostnadsbesparende medlemsfordeler.