NHO

Innhold

NHO Viken Oslo

 1. Nyhet, NHO Viken Oslo NTP, Vei, E18

  Ikke hopp over E18 Retvet-Vinterbro!

  Skal man ha håp om å få realisert et riksvegprosjekt så må det inn i NTP. Derfor er det mange som blir frustrerte når deres veiprosjekt ikke er å finne i Vegvesenets innspill.

 2. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Over halvparten av bedriftene i Oslo og Viken har foretatt permitteringer

  -Den alvorlige situasjonen har satt seg. Akkurat nå har vi et næringsliv som trenger hjelp raskt. På kort sikt trenger bedriftene offentlig hjelp for at folk fortsatt skal ha en jobb å gå til, sier Solli.

 3. Nyhet, NHO Viken Oslo

  8000 arbeidsplasser kan gå tapt i Viken

  De mest sårbare næringene som en følge av koronakrisen er maritim industri, offshore leverandørindustri, prosessindustri, sjømat og reiseliv, slår en rapport fra Menon fast.

 4. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Fagprøver må gjennomføres

  Mange lærebedrifter i Oslo og Viken er sterkt berørt av tiltakene for å begrense koronasmitten, og har måttet permittere medarbeidere. Samtidig jobbes det for å få gjennomført fagprøvene i begge fylker.

 5. Nyhet, NHO Viken Oslo

  10 forslag for å hjelpe hyttekommunen din når du er hjemme

  Hele tre av ti virksomheter i Viken sier at konkurs kan bli en realitet. Kanskje kan du som privatperson gjøre noe for å bidra?

NHO er Norges største interesseorganisasjonen for bedrifter. Medlemsbedriftene er både store og små, fra hele landet og fra de fleste bransjer.

NHO sentralt, 10 regionkontorer og 16 landsforeninger bistår med juridisk rådgivning,  gir svar på arbeidsgiverspørsmål, representerer bedriftene i lønnsoppgjør, jobber for politiske gjennomslag og tilbyr nyttige og kostnadsbesparende medlemsfordeler.

Bildet: Nina Solli, regiondirektør for NHO Viken Oslo. 

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: