NHO

Innhold

NHO Viken Oslo

 1. Nyhet, NHO Viken Oslo Utdanning utdanningsvalg, Søknadsfrist

  Du velger ikke utdanning for livet

  Søknadsfristen til høyere utdanning nærmer seg. Er du 19 i dag, vil du trolig skifte jobb og karriere flere ganger. Derfor er valget du gjør nå i april ikke et valg for alltid. Lytt likevel til gode råd.

 2. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Skaper verdier som forblir i lokalsamfunnet

  Ingrid Hillestad Medhus leder en av de største produksjonsbedriftene i Hallingdal. Det gjør hun med stolthet og ydmykhet. Virksomheten ved Nortura på Gol betyr mye både for lokalsamfunnet og verdiskapingen i hele Hallingdal.

 3. Nyhet, Fagartikkel, NHO Viken Oslo

  Høyest søkning til yrkesfag til Buskerud og Østfold i vår region

  I 15 av 18 fylker er det størst søkning til yrkesfag, men ikke i Oslo, Akershus og Troms. Og i Buskerud og Østfold er det rundt 50 prosent søkere til studiespesialisering og til yrkesfag.

 4. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Forenkling av regelverk og hurtig byråkrati på ønskelisten

  99 prosent av bedriftene her i landet er små eller mellomstore. Disse bedriftene har håp om en enklere hverdag når regjeringen legger fram sin strategi for små og mellomstore bedrifter.

 5. Nyhet, Fagartikkel, NHO Viken Oslo

  Mer om tariffoppgjøret

  NHOs viktigste mål i årets oppgjør er å styrke norske bedrifter i konkurransen med utenlandske bedrifter. NHO forhandler på vegne av mer enn 26.000 norske bedrifter.

Som medlem i NHO og en landsforening for din bransje har du tilgang på advokathjelp, rådgiving, rabatterte kurs, økonomiske fordeler, arrangementer og påvirkningsmuligheter i politiske saker.