NHO

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

1309 resultater

Type artikkel
Velg område
1309 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet Byråd, klimamål, Oslo

  Byrådet må spille på lag med bedriftene for å nå sine ambisjoner

  -Det er helt avgjørende for Byrådet å få bedriftene med på laget for at vi sammen skal nå klimamålene. Bedriftene er og vil være en del av løsningen, skriver regiondirektør Nina Solli i Vårt Oslo.

 2. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt: 08.11.2019

  I dette nyhetsbrevet kan du lese mer om brexit, EUs kvartalsrapport om europeisk økonomi, møtet i Rådet for økonomiske og finansielle spørsmål og kommisjonskabalen.

 3. Nyhet, NHO Agder

  Gründer-suksess ble medlem nr 1500!

  Gründerbedriften "Appetite for Production" ble månedens bedrift i oktober. De er medlemsbedrift nummer 1500 i NHO Agder!

 4. Nyhet

  Søk Nærings-ph.d. nå!

  Er det aktuelt å utføre et doktorgradsprosjekt i din virksomhet? Da bør du søke midler fra Norges forskningsråd nå. Alle kvalifiserte søkere som sender inn søknaden i år, antas å få tildelt støtte.

 5. Nyhet, NHO Arktis

  Prøv digitale håndbøker gratis i 30 dager

  Digitale håndbøker gir en samlet oversikt over rettigheter og plikter med beskrivelse av rutiner og retningslinjer i din bedrift.

 6. Nyhet, Økonomisk politikk og analyse

  Hvorfor grunnrenteskatt er helt feil for havbruksnæringen

  Det er ingen tvil om at de siste årene har vært gode for aktørene i havbruksnæringen. Men tilsier dette at en grunnrenteskatt bør innføres på næringen? Vårt svar er et klart og entydig nei, skriver Sjømat Norge, Norsk Industri og NHO i et innlegg.

 7. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 05.11.2019

  I dette nyhetsbrevet kan du lese om brexit, stortingets svar på EU-og EØS-redegjørelsen, kommisjonspresident von der Leyens tøffe start, Junckers investeringsplan og Macrons statsbesøk til Kina.

 8. Nyhet, NHO Møre og Romsdal

  Slik løser vi samferdselsutfordringene i Møre og Romsdal

  - Fremkommeligheten i byer og tettsteder blir stadig mer utfordrende. Vi er derfor nødt å få fart på veginvesteringer for fremtiden, skriver regiondirektør i NHO Møre og Romsdal i denne kronikken.

 9. Nyhet, NHO Trøndelag Hege J. Tunstad

  Fra NTNU til NHO

  Hege J. Tunstad er ansatt som kommunikasjonsrådgiver i NHO Trøndelag.