NHO

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

1189 resultater

Type artikkel
Velg område
1189 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet

  Female Future klare for nytt kull

  NHO er opptatt av å sikre bedriftene tilstrekkelig kvalifisert arbeidskraft. Da må også kvinnene med på laget. Nå starter en ny runde med lederutviklingsprogrammet Female Future.

 2. Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

  Female Future er klar for nytt kull

  Female Future er klar for nytt kull. Oppstart 13. november. Programmet har en varighet på ca. 9 måneder. 2020-utgaven er en nasjonal programpakke hvor samlingsstedet er Oslo. Søknadsfrist 27. september 2019.

 3. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 17.09.2019

  I dette nyhetsbrevet kan du lese om utviklingen i Brexit-forhandlingene, mulig tariff-krig mellom EU og Trump og om ECB.

 4. Nyhet, NHO Innlandet

  Female Future klare for nytt kull

  Søknadsfristen er 27. september 2019. NHO er opptatt av å sikre bedriftene tilstrekkelig kvalifisert arbeidskraft. Da må også kvinnene med på laget. Derfor satser vi på å styrke likestillingen i arbeidslivet, bedre kvinners representasjon i ledelse og styrer, samt å trekke flere kvinner til privat sektor.

 5. Nyhet, NHO Agder

  Lag avtaler for dager det «tordner og pøsregner»

  Over 30 daglige ledere, styreledere og styremedlemmer fikk viktig kunnskapspåfyll da NHO Agder og Innoventus Sør inviterte til kurs i styrekompetanse for gründere og oppstartsbedrifter.

 6. Nyhet, Energi, klima og miljø

  Foreslår umiddelbare plasttiltak

  Skal gjøre det lettere for bedriftene å velge andre materialer enn plast.

 7. Nyhet, NHO Innlandet

  Tre klyngesøknader fra Innlandet

  Nylig ble det sendt inn tilsammen tre klyngesøknader fra Innlandet med henholdsvis Norwegian Wood, Vrinn og GreenHeart Industry (7 Sterke).

 8. Nyhet, NHO Vestlandet

  Kjære folkevalde – det er no jobben byrjar

  Måndag, 9. september, vart det valt inn 1204 nye folkevalde i Vestland sine kommunestyre og fylkesting. Den viktigaste oppgåva til våre folkevalde er å prioritere korleis kommunane og fylket sine inntekter skal skapast og fordelast.

 9. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 13.09.2019

  I dette nyhetsbrevet kan du lese om Brexit, ECB, EU-kommisjonen og finansministermøtet i Helsinki.

 10. Nyhet

  Ønsker du å lede en av Norges største begivenheter?

  Er du ung og har en programlederspire i deg? Ønsker du å gå i sporene til Linn Skåber, Yousef Hadaoui og Ylvis? NHO er på jakt etter to unge til å lede NHOs årskonferanse 2020.