NHO

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

1437 resultater

Type artikkel
Velg område
1437 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Brussel

  Vi søker rådgiver

  Har du lyst til å jobbe med EU-spørsmål for norsk næringsliv?

 2. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 28.01.2020

  Dagens nyhetsbrev gir en liten innføring i de kommende forhandlingene mellom EU og Storbritannia. Du kan også lese at britene innfører en ny visumordning og at kommisjonen lanserer sitt arbeidsprogram denne uken.

 3. Nyhet, NHO Agder

  Vi søker Regiondirektør i Agder

  Vil du bli vår kollega i Agder? Vi søker ny regiondirektør i NHO Agder og søknadsfristen er 17. februar. Kjenner du noen som bør søke eller bør du søke selv?

 4. Nyhet, NHO Vestlandet

  NHO søker regiondirektør på Vestlandet

  NHO søker nå etter deg som har visjoner for næringslivet i Vestland, får gjennomført beslutninger, liker å være ute hos bedriftene, og trives i politiske miljøer og er en god leder for medarbeiderne ved regionskontoret.

 5. Nyhet, NHO Agder

  Spar både tid og penger med NHOs digitale håndbøker

  Vi vet at det er hundrevis av spørsmål du som arbeidsgiver må holde styr på. Derfor har vi i NHO samlet svarene i våre digitale håndbøker. Fredag 31. januar inviterer vi til workshop hvor du kan arbeide med din bedrifts personal, HMS eller lederhånd-håndbok.

 6. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 24.01.2020

  I dagens nyhetsbrev kan du lese at EU har signert utmeldingsavtalen med Storbritannia, som forlater unionen om en uke. For britene starter da forhandlingene om en handelsavtale, både med EU og USA på samme tid. EU på sin side ønsker å få fart på samtaler med USA om handelssamarbeid.

 7. Nyhet, NHO Nordland

  Det nye norske arbeidslivet - mest problemer eller bra og nødvendig?

  Vi står ovenfor nye rammebetingelser, ny teknologi, nye kompetanser. Og hva skjer når lederen er en App? Hvordan påvirkes arbeidslivet i Nord? HRM-utdanningen ved Nord universitet og HR Norge, i samarbeid med NHO Nordland og Tekna, inviterer virksomheter, studenter, vitenskapelig ansatte og andre interesserte til en dag fylt med faglige impulser, diskusjon og mulighet for nettverksbygging.

 8. Nyhet, Kompetanse og utdanning

  NHO + UE = godt entreprenørskap

  NHO er en av Ungt Entreprenørskaps (UE) hovedsamarbeidspartnere. I dag ble samarbeidsavtalen for 2020 undertegnet av UEs adm. direktør Grete Ingeborg Nykkelmo og NHO-sjef Ole Erik Almlid.

 9. Nyhet, NHO Rogaland

  NHO Rogaland utvider staben med studenter

  NHO Rogaland tok i forrige uke imot de to studentpraktikantene Nicolai Botten og Malin Setalid som skal jobbe for kontoret denne våren.