NHO Trøndelag

Siste nytt fra NHO Trøndelag:

  1. Regjeringen snur om friskolene!

    Onsdag 08. november arrangerte friskolene i Trondheim en demonstrasjon mot regjeringens planer om å kutte i støtten til landets friskoler. Flere hundre barn fra flere friskoler deltok, og det ble holdt appeller fra blant annet leder i Oppvekstkomiteen i Trondheim kommune. Etter demonstrasjonen fikk demonstrantene en gledelig beskjed!

  2. Trøndelag går mot kraftunderskudd!

    Denne uken lanserte NHO, LO og KS kraftløftet. Rapporten som er utarbeidet i samarbeid med THEMA Consulting Group, viser at Trøndelag styrer mot et kraftunderskudd om få år. "Dette viser hvor alvorlig situasjonen er i ferd med å bli", sier regiondirektør Guro Angell Gimse.

Arrangementsoversikt

NHO Trøndelag mener

Ole Erik Almlid, administrende direktør, NHO. Foto: Moment studio.

Om Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO)

NHO er Norges største interesseorganisasjonen for bedrifter. Medlemsbedriftene er både store og små, fra hele landet og fra de fleste bransjer.

NHO sentralt, 10 regionkontorer og 16 landsforeninger bistår med juridisk rådgivning,  gir svar på arbeidsgiverspørsmål, representerer bedriftene i lønnsoppgjør, jobber for politiske gjennomslag og tilbyr nyttige og kostnadsbesparende medlemsfordeler.