Månedens bedrift

På Innlandet har vi mange bedrifter med engasjement, pågangsmot og endringsvilje. Til sammen har vi over 2000 medlemsbedrifter på Innlandet. Gjennom Månedens bedrift viser vi mangfoldet i våre bedrifter ved å utmerke bedrifter som har gjort en god innsats. Nedenfor er alle tidligere utmerkelser listet. Les og bli inspirert!

 1. Konsulent Medlemssenteret

  Trives du i et hektisk og løsningsorientert miljø? Liker du å løse oppgaver som bidrar til at NHOs medlemmer er fornøyde?

 2. April: Løypemelding fra bedriftene i Innlandet

  INNLANDET: Resultatene i april viser at utsiktene er noe svekket siden mars. - Etter hvert som prisveksten fortsetter å falle og rentene dermed kan settes ned i andre halvår, vil optimismen og etterspørselen kunne ta seg opp, sier regiondirektør Jon Kristiansen.

 3. Rekordtildeling for norsk tungtransport

  Over 100 søkere fikk i 18. april melding om støtte til å bytte ut sitt fossildrevne kjøretøy med et som gir nullutslipp. – Nå ruller omstillingen, sier Astrid Lilliestråle, direktør for teknologi- og markedsutvikling i Enova.

 4. Rapport om fremtiden til EUs indre marked

  På bestilling fra EUs medlemsland har Enrico Letta, den tidligere italienske statsministeren, utarbeidet en rapport om det indre marked. Rapporten tar til orde for å styrke det indre marked for å skape en mer bærekraftig fremtid og økt velstand for europeiske innbyggere.