Helene på plass som ny regiondirektør

Publisert

Helene Frihammer.

Den nye hverdagen er i gang for NHOs nye regiondirektør på Vestlandet. Helene Frihammer startet mandag 2. august og ser fram til i å jobbe for næringslivets interesser i regionen.

I april ble det kjent at NHO ansatte Helene Frihammer som ny regiondirektør for kontoret på Vestlandet.  Helene kommer fra stilingen som nasjonal koordinator i Klimapartnere, og har tidligere også vær konsulent og prosjektleder i Capgemini med kunder innen olje, gass, reiseliv og finansnæringen.

Den nye regiondirektøren kjenner regionen godt.  Hun er oppvokst i Nordfjord og er bosatt i Bergen.

- Jeg ser fram til å bli enda bedre kjent med næringslivet i regionen, komme tettere på flere ulike deler av vårt mangfoldige næringsliv.
Regionkontoret skal jobbe for å bedre medlemmenes rammevilkår og bidra til å legge til rette for styrket jobb- og verdiskaping på Vestlandet.  Gjennom tett dialog med våre medlemsbedrifter skal vi jobb for å legge til rette for både økt verdiskaping og en styrket omstillingsevne, sier Frihammer.

- I vår region har vi et enormt potensiale innenfor flere ulike næringer.  Ved å jobbe tett sammen og dele erfaringer og kompetansen på tvers har vi gode forutsetninger for å bli en sentral premissleverandør for omstillingen i norsk næringsliv, mener den nye regiondirektøren.

Ta kontakt for en prat
Gjennom pandemien har regionskontoret lagt til rette for digitale samtaler med medlemmene.  Dette kan være korte, uformelle samtaler uten spesielle agenda, eller det kan være for en mer faglig utfordring eller juridiske utfordringer knyttet til arbeidsforholdet i bedriften.
Slike medlemsprater er også en fin anledning for bedrifter til å bli bedre kjent med den nye regiondirektøren.
- Benytt gjerne anledningen til å bestille tid til en slik samtale.  Dette er også et nyttig verktøy for meg som ny i jobben, det gir en unik mulighet til å få kontakt med mange medlemmer og en uformell prat over en digital kaffekopp.  Vi er tilgjengelig for medlemmene og setter pris på tett kontakt, sier Frihammer.

Mer informasjon og oversikt over tilgjengelige tidspunkt finner du på vår nettside her