Ny kommunikasjonsrådgiver i NHO Vestland

Publisert

NHO Vestland styrker laget med en nyopprettet stilling som senior kommunikasjonsrådgiver. Siri Løken er ansatt i stillingen og har hatt sine første arbeidsdager på Bergenskontoret denne uken.

Møter på næringslivets hus i Oslo og besøk hos rektorene ved UIB og HVL var bare noe av programmet denne uken.

Siri Løken er en erfaren journalist. De siste årene har hun jobbet som senior kommunikasjonsrådgiver i Konkurransetilsynet, der hun blant annet har laget podcasten Konkurransepodden.

Før det jobbet hun 18 år i NRK Hordaland, der hun var reporter, vaktsjef og produsent. Løken har også vært reporter i radioprogrammet Her og Nå. Hun er utdannet journalist ved Høyskolen i Oslo.

 - Vi har ønsket å styrke kommunikasjonsarbeidet vårt for å bli en enda mer synlig stemme med gjennomslagskraft på vegne av næringslivet i hele Vestland fylke. Derfor er vi glad for å få på plass Siri, som både kan kommunikasjonsfaget, kjenner fylket godt, og har mye kunnskap om næringsliv og politikk. Med sin mangeårige bakgrunn fra presse sitter Siri på en høyst relevant kompetanse samt erfaringer som vil komme medlemmene i regionen til gode, sier Helene Frihammer, regiondirektør i NHO Vestland.