NHO

Innhold

NHO Vestlandet

Siste nytt fra NHO Vestlandet:

 1. Nyhet, Fagartikkel, NHO Vestlandet

  Sukkeravgiften foreslås avviklet

  Det regjeringsoppnevnte avgiftsutvalget anbefaler å skrote særavgiftene på alkoholfri drikkevare og sjokolade- og sukkervarer. I stedet ønsker utvalget en ny helserelatert avgift.

 2. Nyhet, NHO Vestlandet

  Årsmøte 11. april

  Under henvisning til § 2-4 i NHOs vedtekter innkalles daglige ledere i våre medlemsbedrifter til årsmøte i NHO Vestlandet, torsdag 11. april 2019, kl. 17.00. Møtet finner sted på Radisson Blu Royal Hotel Bergen, Bryggen.

 3. Nyhet, NHO Vestlandet bedriftsbesøk, nordfjord, NHO, Reiseliv, NHOreiseliv, NELFO, NHOserviceoghandel, Abelia

  Bedriftsbesøk i Nordfjord

  NHO Vestlandet i Florø har vore på bedriftsbesøk i Nordfjord denne veka. Vi har besøkt Måløy Vekst, IN-VIA, Eid Elektro, Nordfjord Hotell, Isehaug Kafeteria, Stryn Hotel og Briksdalsbre Fjellstove.

Arrangementer

 1. 30. april 2019

  , Florø kl: 09:00 -11:00 Førde kl: 14:00 - 16:00

  Workshop i digitale handbøker

  Vi veit at det er hundrevis av personalspørsmål å halde styr på. Derfor har vi i NHO samla svara i våre digitale handbøker. No inviterer vi til «workshop» der du, saman med oss, kan arbeide med di bedrift sin personal-, HMS- og/eller leiarhandbok.

 2. 8. mai 2019,

  NHO Vestlandet, Scandic Sunnfjord Hotel & SPA, Storehagen 2, 6800 Førde

  Partssamarbeid lønar seg!

  LO Sogn og Fjordane og NHO Vestlandet inviterer leiarar, HR ansvarlege og tillitsvalde i di bedrift til informasjonsmøte om korleis leiarar, tillitsvalde og tilsette gjennom partssamarbeid i bedrifta kan få auka produktivitet, lønsemd og omstillingsevne.