NHO

Innhold

NHO Vestlandet

Siste nytt fra NHO Vestlandet:

 1. Nyhet, NHO Vestlandet mangfald, mangfold, inkludering, mangfoldsprisen

  Kva bedrift er best på mangfald i Norge?

  Ferske tal frå Institutt for samfunnsforsking syner at leiarar flest er positive til å ha ein nær kollega med innvandrarbakgrunn. No er jakta på gode kandidatar til å vinne staten si utmerking «Mangfaldsprisen 2020» i gang.

 2. Nyhet, NHO Vestlandet

  Vestlandssamling om koronakrisa

  Tysdag 5. mai møtte leiarane for Vestland fylkeskommune, NHO Vestlandet, LO Vestland og NAV Vestland representantane frå dei to stortingsbenkane frå fylket. Her vart det drøfta korleis koronakrisa og fallet i oljepris har råka næringslivet og samfunnet, og kva som kan gjerast.

 3. Nyhet, NHO Vestlandet

  Flere bedrifter i Vestland går til oppsigelser

  - Selv om vi nå ser at færre bedrifter melder om likviditetsproblemer enn tidligere er det fremdeles en av fem bedrifter som vurderer at det er reell fare for å gå konkurs på grunn av koronakrisen, forteller regiondirektør Grete Karin Berg i NHO Vestlandet

Arrangementer

 1. Spørsmål og svar fra NAV: Bedrifter og ansatte i en ny situasjon

  Den plutselige og ekstraordinære situasjonen samfunnet er kommet opp i, har gitt mange bedrifter og ansatte nye utfordringer.På dette nettmøtet deltar NAV for å svare på forhåndsinnsendte spørsmål fra bedriftene og å gi kort status på situasjonen sett fra NAV sitt ståsted akkurat nå.

 2. Berekraft som konkurransekraft

  NHO Vestlandet, Hub for Ocean og Klimapartnere Vestland ynskjer velkommen til nettbasert workshop i berekraft og sirkulærøkonomi.

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: