NHO

Innhold

Arrangementer og kurs

Vis filtrering

18 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
18 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 26. november 2020,

  Webinar (lenke sendes ut i forkant)

  Lansering av rapport: Norske og europeiske interesser i Kina - prioriteringer i en krevende tid

  Kinas økonomiske vekst og teknologiske fremskritt representer både dilemmaer og muligheter for norsk og europeisk næringsliv og myndigheter. For å belyse dette, har NHO bestilt en rapport fra The Governance Group, ført i pennen av Henning Kristoffersen, sosialantropolog og kinaekspert.

 2. 26. november 2020,

  Webinar

  Webinar om optimalisering av kraftsystemer

  Norske bedrifter har ledende kompetanse innen utvikling og drift av kraftsystemer. Norge er blant de mest elektrifiserte og digitale landene i verden. Når resten av verden også skal elektrifiseres, gir dette store muligheter. Hva skal til for å eskalere og akselerere norsk industriell satsing på kraftsystemer?

 3. 26. november 2020,

  Påmelding

  Webinar: Når kan leverandører lovlig samarbeide om anbud?

  Dette er påmelding til et webinar om med fokus på samarbeid mellom leverandører, hva er lovlig og hva er ulovlig samarbeid i anbudskonkurranser.

 4. 27. november 2020,

  Webinar (lenke sendes ut i forkant)

  Lunsjmøte om kompensasjonsordningen

  Bli med på en tretti minutters oppdatering om kompensasjonsordningen for næringslivet.

 5. 1. desember 2020,

  Webinar, Link blir lagt ut på dennne siden

  Klimarisiko og klimaregnskap – hva er det, og hvordan komme i gang?

  Klimarisiko og klimaregnskap – hva er det og hvordan kan du komme i gang?

 6. 15. - 16. desember 2020,

  Digitalt

  Digital utgave av Industri 2020

  Industri 2020 blir heldigital. På grunn av smittesituasjonen i Norge kunne ikke Industri 2020 arrangeres som planlagt i Bodø.  Det skal imidlertid ikke være noe hinder for en fantastisk (digital) konferanse med spennende innhold.

 7. 7. januar 2021,

  Farris Bad, Larvik

  Jobbskaperne - Årskonferansen 2021- Vestfold og Telemark

  Jobbskaping i privat sektor er en forutsetning for å komme oss ut av krisen og inn i en bærekraftig fremtid. En fremtid der Norge fortsatt er et av verdens beste land å bo i. Du er invitert til NHOs årskonferanse 7. januar 2021. Det blir en annerledes konferanse i historisk tid, med spennende gjester, viktige samtaler og ny innsikt.

 8. 7. januar 2021,

  Ålesund, Scandic Parken

  Jobbskaperne - Årskonferansen 2021 Møre og Romsdal

  Jobbskaping i privat sektor er en forutsetning for å komme oss ut av krisen og inn i en bærekraftig fremtid. En fremtid der Norge fortsatt er et av verdens beste land å bo i. Du er invitert til NHOs årskonferanse 7. januar 2021. Det blir en annerledes konferanse i en historisk tid, med spennende gjester, viktige samtaler og ny innsikt.

 9. 7. januar 2021,

  Scandic Maritim Haugesund, Åsbygaten 3

  Jobbskaperne - Årskonferansen 2021 Rogaland

  Ingress: 7. januar 2021 er det klart for NHOs årskonferanse. Det blir en annerledes konferanse i en historisk tid, med spennende gjester, viktige samtaler og ny innsikt. Brødtekst Jobbskaping i privat sektor er en forutsetning for å komme oss ut av krisen og inn i en bærekraftig fremtid. En fremtid der Norge fortsatt er et av verdens beste land å bo i. Av hensyn til smittevernreglene vil konferansen være digital med mindre fysiske arrangementer rundt omkring i landet. NHO Rogaland inviterer derfor sine medlemmer til Årskonferansen 2021 på Scandic Maritim i Haugesund.

 10. 7. januar 2021,

  Scandic Hamar

  Jobbskaperne - Årskonferansen 2021 Innlandet

  Velkommen til Årskonferansen 2021! Årets tema er «Jobbskaperne». Det blir en annerledes konferanse i en historisk tid, med spennende gjester, viktige samtaler og ny innsikt. Konferansen i år vil forenes gjennom en felles digital sending og regionale fysiske møteplasser.