NHO

Innhold

NHO Brussel

#205

EU-parlamentet

NHO er i Brussel for å påvirke beslutninger som tas i EUs institusjoner

Vi gir kolleger i NHO informasjon om EU/EØS-saker som organisasjonen jobber med, og jobber for å ivareta medlemmenes interesser i det viktigste internasjonale markedet for norsk næringsliv. EUs indre marked omfatter ca 500 millioner mennesker, og om lag 80% av Norges samlede eksport går hit. Norske bedrifter har full adgang til dette markedet på samme vilkår som EU-bedrifter gjennom EØS-avtalen. Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev NHO Europanytt om du ønsker å holde deg oppdatert. 

Direktør for NHO Brussel er Ingebjørg Harto. Sammen med henne jobber seniorrådgiver Emmelie Odberg Rosengren. I tillegg har kontoret to praktikanter.

Studentpraktikant

Er du samfunnsengasjert og nysgjerrig, med interesse for næringslivet og Norges forhold til EU? Da er kanskje du vår nye studentpraktikant. Søknadsfristen for praktikantopphold for våren 2019 er nå avsluttet, men det er mulig å søke igjen for høsten 2019! 

Siste nytt fra NHO Brussel:

 1. Nyhet, NHO Brussel

  Aktuelt og aktiviteter ved NHO Brussel

  Her finner du informasjon om kommende aktiviteter og arrangementer ved Brusselkontoret

 2. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt: Brexit – må forberede oss på en "no-deal" situasjon

  Brexit - Risikoen for "no-deal" er betydelig større, Kommisjonen vedtar endelige beskyttelsestiltak mot importen av stål, Europakommisjonen ønsker endringer av beslutninger om EUs skattepolitikk, mål for CO2 utslipp for personbiler endelig vedtatt og EU strammer inn regler for partifinansiering.

 3. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt: Brexit og de ulike mulighetene

  Om brexit avstemningen i kveld og temperaturen i EUs finansverden

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt