NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

166 resultater

Type artikkel
Velg område
166 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 22.05.2020

  I dagens Europanytt kan du lese at EU kom med en omfattende strategi for biologisk mangfold, sammen med en "Farm to fork-strategi" denne uken. Du kan også lese at en ny legemiddelstrategi prioriteres, at EU sier flyselskapene kan bestemme selv hvordan de vil løse sosial distansering og at EU-kommisjonen åpner for høringer om Horizon 2020 og Green Deal.

 2. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 19.05.2020

  I dagens europanytt kan du lese mer om utviklingen i brexitforhandlingene, om at EUs ministere denne uken vil diskutere sommerferiemuligheter og om BusinessEuropes pressemelding med økonomiske utsikter post Covid-19

 3. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 15.05.2020

  I dagens Europanytt kan du lese at EU har kommet med veiledning for grensekryssende aktivitet, at det bevilges 117 millioner euro til koronaforskning, at tredje runde med brexit-forhandlinger har pågått denne uken, og at det har vært plenumssamling i parlamentet.

 4. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 12.05.2020

  I dagens nyhetsbrev kan du lese at EU-kommisjonen denne uken kommer med nye retningslinjer for reiser på tvers av landegrenser, samtidig som Storbritannia letter på tiltak og restriksjoner innført for å hindre smittespredning. Du kan også lese at denne uken pågår tredje runde av brexit-forhandlinger og det er plenumssamling i Europaparlamentet.

 5. Nyhet, NHO Brussel

  08.05.2020 Europanytt

  I dagens utgave av europanytt kan du lese mer om hvorfor europadagen feires 9.mai og om EUs rolle i verden i dag. Du kan også lese om at flere land starter å lette på noen av de strenge korona-tiltakene i oversikten med noen utvalgte land.

 6. Nyhet, NHO Brussel

  Europanytt 05.05.2020

  Norge er blant initiativtakerne til en verdensomfattende dugnad for å samle inn penger til forskning på vaksine mot koronaviruset. Utenriksminister Søreide har holdt sin halvåringe EØS-redegjørelse for stortinget.  Storbritannia og USA starter forhandlinger om en handelsavtale og det foreslås å gi EU mer kompetanse innen helse.

 7. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 30.04.2020

  I dagens Europanytt kan du lese at flere steder i Europa lettes nå på de strenge tiltakene innført som følge av korona, at Frankrike skjerper investeringsreglene sine, samtidig som de kommer med en redningspakke til Air France-KLM. Du kan også lese at 12 land har gått sammen og krever suspendering av EU-reglene om erstatning for flypassasjerer og EU har inngått frihandelsavtale med Mexico.

 8. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 28.04.2020

  I dagens nyhetsbrev kan du lese at det tyske formannskapet til høsten kommer til å dreie seg hovedsakelig om korona, at EU vurderer et partnerskap på forskning på pandemier, at Frankrike ønsker prisgulv på Co2-utslipp og at det er stadig bredere støtte til en gjenreisning av Europas økonomi som vil være grønn.

 9. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 24.04.2020

  I dagens nyhetsbrev fra Brussel kan du lese at det har vært toppmøte i det europeiske råd denne uken, at brexit-forhandlingene har startet opp igjen og at Forskningsrådets årsrapport melder om et godt år for norsk forskning og deltakelse i Horisont 2020.

 10. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 21.04.2020

  I dagens Europanytt kan du lese at det avholdes toppmøte i det europeiske råd denne uken der lederne skal diskutere koronasituasjonen, at det er et behov for utvidede høringsfrister på klimainitiativer og at EU har lansert en plattform for innsamling og deling av forskning på koronaviruset.

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: