NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

180 resultater

Type artikkel
Velg område
180 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Brussel

  Europanytt 15.07.2020

  I dagens Europanytt kan du lese mer om forventningene til helgens toppmøte i Rådet, at Kommisjonen tapte for Apple og Irland i EU domstolen, om uenigheter om EUs 2030-mål og at prislappen på Brexit fortsetter å stige.

 2. Nyhet, NHO Brussel

  Europanytt 10.07.2020

  I dagens nyhetsbrev kan du lese mer om at Angela Merkel var i Brussel denne uken, Irland har tatt over ledelsen av Eurogruppen og om utviklingen i å finne enighet om EUs neste langtidsbudsjett og gjenreisningspakke.

 3. Nyhet, NHO Brussel

  Europanytt 07.07.2020

  I dagens europanytt kan du blant annet lese om EUs oppdaterte økonomiske utsikter for 2020 og 2021, om at nordsjølandene vil samarbeide om havvind, at Frankrike har fått ny regjering og at EU investerer stort i vaksine mot Covid-19.

 4. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 03.07.2020

  I dagens Europanytt kan du blant annet lese mer om utviklingen i Brexitforhandlingene, at airbus planlegger å kutte 15 000 ansatte og at NHO Brussel arrangerer webinar om EUs nye hydrogenstrategi.

 5. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 30.06.2020

  Merkel og Macron samarbeider for å lande EU-budsjettet ved neste toppmøte, britene skal ha en handelsavtale klar innen utgangen av september, og Parlamentet ønsker naturgass som en overgangsløsning. Fra i morgen vil EU også gjenåpne grensene sine for internasjonale reisende, du kan lese hvilke land i saken under.

 6. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 26.06.2020

  I dagens Europanytt kan du lese at Tyskland overtar formannskapet i Det europeiske råd neste uke, at EU ønsker å gjenåpne Europas yttergrenser, at den første evalueringen av GDPR kom denne uken og at EU-kommisjonen har kommet med forslag til budsjett for 2021.

 7. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 23.06.2020

  I dagens nyhetsbrev kan du lese at det var lite fremgang på toppmøtet mellom EU og Kina i går, at European Sustainable Energy Week avholdes denne uken, at EU-parlamentet har vedtatt et rammeverk for hva som kan anses som bærekraftige investeringer og at EU-kommisjonen har undertegnet luftfartsavtale med Japan.

 8. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 19.06.2020

  I dagens Europanytt kan du lese om toppmøtet i EU denne uken, at EU-kommisjonen vil sikre rettferdig konkurranse for europeiske bedrifter, at EU åpner for høring om handlingsplan for digital utdanning, at en vaksinestrategi har blitt lansert og at Danmark gjenåpner grensene.

 9. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 16.06.2020

  I dagens Europanytt kan du lese at EU har lansert en ny app som skal gjøre det lettere å være turist i Europa, at Spania åpner grensene, at Boris Johnson møtte med topplederne i EU denne uken, at det har vært rådsmøte for energiministrene og at europeiske universiteter må innstille seg på økonomisk nedgang i året som kommer.

 10. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 12.06.2020

  I dagens nyhetsbrev kan du lese at brexit-forhandlingene intensiveres, at Tyskland kom med ambisiøs hydrogenstrategi denne uken, at EU kommer med tiltak for å bekjempe feilinformasjon om korona-situasjonen og at det vil ta tid for EU-lederne å komme til enighet om budsjettet.

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: