NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

131 resultater

Type artikkel
Velg område
131 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 24.01.2020

  I dagens nyhetsbrev kan du lese at EU har signert utmeldingsavtalen med Storbritannia, som forlater unionen om en uke. For britene starter da forhandlingene om en handelsavtale, både med EU og USA på samme tid. EU på sin side ønsker å få fart på samtaler med USA om handelssamarbeid.

 2. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 21.01.2020

  I dagens nyhetsbrev kan du lese om hva som skjer med de setene som blir stående tomme i EU-parlamentet etter at Storbritannia er ute, samt at listen om infrastrukturprosjekter knyttet til energi behandles i Europaparlamentet denne uken. I tillegg kan du lese at den norske digitaliseringsministeren skal til Brussel for å snakke om kunstig intelligens, samt samarbeid med EU på plattformøkonomien.

 3. Nyhet, NHO Brussel

  Europanytt 17.01.2020

  I dagens nyhetsbrev kan du lese at EU er bekymret for europeiske borgere i Storbritannia etter at de trekker seg ut av unionen. Samtidig gjør Irland det klart at de støtter EU fullt ut i de pågående avtale-forhandlingene med Storbritannia. Til sist kan du lese at EU foreslår å innføre minstelønn for å styrke sosiale forhold i Europa.

 4. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 14.01.2020

  I dagens nyhetsbrev kan du lese at Storbritannias største næringslivsorganisasjon etterlyser flere bedriftsledere ved forhandlingsbordet med EU, og at Sebastian Kurz var på besøk i Brussel denne uka. Det pågår også i disse dager handelssamtaler mellom EU, USA og Japan, og Europakommisjonen har annonsert at de skal bruke 1 billion euro på Sustainable Europe Investment Plan.

 5. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 10.01.2020

  I årets andre nyhetsbrev kan du lese om møtet mellom Ursula von der Leyen og Boris Johnson denne uka, og at Storbritannia ikke kan forvente seg noen særbehandling i EUs forskningsprogram, Horisont Europa, etter brexit. I tillegg kan du lese at EUs nye utslippskrav trådte i kraft nylig.

 6. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 20.12.2019

  I årets siste nyhetsbrev fra NHO i Brussel kan du lese mer om Brexit, det kroatiske formannskapet, BusinessEurope og den ferske Airbnb-dommen. NHO Europanytt er tilbake med oppdateringer fra EU og Brussel i 2020, i mellomtiden ønsker vi alle lesere god jul og et godt nytt år!

 7. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 17.12.2019

  I dette nyhetsbrevet kan du lese mer om Brexit, plenumssesjonen i Strasbourg, EUs mobilitetspakke, klimamøtet i Brussel og fiskeriavtalen med EU for 2020.

 8. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 13.12.2019

  I dette nyhetsbrevet kan du lese mer om Brexit, The European Green Deal og European Council.

 9. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 10.12.2019

  I dette nyhetsbrevet kan du lese om Brexit, Finlands nye statsminister, WTO og von der Leyens første utenlandstur.