NHO

Innhold

Månedens bedrifter i 2019

Nyhet, NHO Agder

Publisert

Asle Thorsen og prosjektleder Søren Aanonsen innrømmer at de kanskje ikke hadde gått i gang med prosjektet på Torvet i Arendal om de visste hva som ville møte dem. – Men vi angrer ikke. Dette skal bli veldig bra når vi er ferdige neste sommer, sier de.

Asle Thorsen og prosjektleder Søren Aanonsen innrømmer at de kanskje ikke hadde gått i gang med prosjektet på Torvet i Arendal om de visste hva som ville møte dem. – Men vi angrer ikke. Dette skal bli veldig bra når vi er ferdige neste sommer, sier de.

Gratulerer til våre 12 medlemsbedrifter som har blitt hedret gjennom året. Her får du et lite tilbakeblikk.

Månedens bedrift januar - Tratec Norcon
Leveransen av en komplett robotcelle til Huntonit er et gjennombrudd for Tratec Norcon. Nå har de bevist at de har kompetanse, teknologi og løsninger som kan gi industribedrifter i regionen økt konkurransekraft.

Månedens bedrift februar - Digin
Han snudde oljenedtur til opptur: Nå håper Geir André Strømsvold (36) at han kan ha opp mot 10 ansatte i løpet av et par-tre år. 

Månedens bedrift mars - Hamran kjøkken
Det begynte som et snekkerverksted i indre Agder for snart 90 år siden. I dag er de en ledende kjøkkenprodusent i premium-markedet som vekker oppsikt internasjonalt.

Månedens bedrift april - STS Fagstillas
Det er bred enighet om at knapt noe er viktigere enn å få unge, arbeidsføre inn i arbeidslivet. STS Fagstillas gjør noe med det! 

Månedens bedrift mai - Moysand camping
Moysand Familiecamping på Fevik var Norges første femstjerners campingplass. Nå ser de frem til det som kanskje kan bli tidenes sommer på den svært populære og idylliske ferieperlen – dit trofaste gjester kommer år etter år. 

Månedens bedrift juni - Parat Halvorsen 
De vet de må være best i verden for å lykkes i markedet. Derfor går det hett for seg hos Parat Halvorsen i Flekkefjord. Hos dem er det høytrykk året rundt! 

Månedens bedrift juli - GE Healthcare
GE Healthcare i Lindesnes redder liv hver eneste dag og bedriften er superlønnsom. Nå skal de bli enda bedre! 

Månedens bedrift august - Byggmester Asle Thorsen AS
I 35 år har Byggmester Asle Thorsen AS bidratt til å sette spor gjennom særpregede bygg og godt håndverk. Men aldri før har bedriften gitt seg i kast med et større mesterstykke enn totalrenoveringen av Torvet 3 i Arendal.

Månedens bedrift september - Aftenskolen
Aftenskolen i Kristiansand er en liten virksomhet, men de våger å tenke store tanker. Med støtte fra EU-programmet Erasmus + har de nå utviklet en helt ny språk-app som blir lansert i flere europeiske land.

Månedens bedrift oktober - Appetite for Production
Da kona ville hjem til Mandal for å starte hotell, måtte Erlend Fredriksen Syltevik finne på noe nytt. Dermed etablerte han selskapet som nå er blitt medlem nummer 1500 i NHO Agder.

Månedens bedrift november - Le Moned Tapas
- En tariffavtale er en fordel for både ansatte og bedriften, mener Simon Nahiry som eier Le Monde Tapas i Kristiansand. Dette er den første frittstående restauranten i byen som har inngått tariffavtale med NHO Reiseliv.

Årets bedrift 2019 - OneCo AS
OneCo er et industrikonsern med kjerneaktiviteter innen elektro, automasjon, elkraft og telecom. Konsernet leverer integrerte løsninger som bidrar til at ulike fag, teknologier og produkter settes sammen og fungerer etter intensjonen.

Kort om månedens bedrift: 

I NHO Agder har vi mange flotte medlemsbedrifter, og disse ønsker vi å vise frem. Derfor presenterer vi en ny bedrift hver måned. Utvelgelsen skal speile bredden blant våre medlemsbedrifter i forhold til både bransje og geografi. 

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: