NHO

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

80 resultater

Type artikkel
Velg område
80 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Agder

  Lag avtaler for dager det «tordner og pøsregner»

  Over 30 daglige ledere, styreledere og styremedlemmer fikk viktig kunnskapspåfyll da NHO Agder og Innoventus Sør inviterte til kurs i styrekompetanse for gründere og oppstartsbedrifter.

 2. Nyhet, NHO Agder

  Engasjerte bedrifter har preget valgkampen

  Kommune- og fylkestingsvalget er viktig for bedrifter og verdiskapere. Det har vært en hektisk valgkamp - men det er de neste fire årene det må leveres resultater!

 3. Nyhet, NHO Agder

  Bli med på vår HR-dag 20. september

  Hvordan følger du opp utviklingen av organisasjonen og de ansattes kompetanse? Arbeidsmiljø, endring og kompetanse er rød tråd gjennom årets HR-dag.

 4. Nyhet, NHO Agder

  120 speed-dater på 90 minutter

  Siden 2015 har det årlig blitt arrangert Den store pengedagen i "Kreativ møtesenter", som også huser den imponerende bilsamlingen til Johan B. Ugland. På fredagens arrangement i Grimstad telte vi 120 speed-dater hos 17 ulike aktører på 90 minutter.

 5. Nyhet, NHO Agder månedens bedrift

  Byggmester i særklasse

  I 35 år har Byggmester Asle Thorsen AS bidratt til å sette spor gjennom særpregede bygg og godt håndverk. Men aldri før har bedriften gitt seg i kast med et større mesterstykke enn totalrenoveringen av Torvet 3 i Arendal.

 6. Nyhet, NHO Agder

  Gode ideer fortjener støtte!

  Myndighetene har utviklet et omfattende sett med virkemidler som skal stimulere næringsutvikling, nyskaping og nye arbeidsplasser. Det er bra.

 7. Nyhet, NHO Agder kommune-NM

  Slik gjør Agder det i kommune-NM

  Kristiansand fortsatt best, men det er andre kommuner som klatrer på rangeringen.

 8. Nyhet, NHO Agder

  Lanserer stipend for ledertalent

  - #futuretech er ute etter de fremtidige ledertalentene i regionen og dette stipendet kan bidra til at lederprogrammet blir oppnåelig for alle, sier en entusiastisk regiondirektør Siri Mathiesen i NHO Agder.

 9. Nyhet, NHO Agder

  Ønsker økt samarbeid med bedriftene

  Det er bred politisk enighet om at statusen til yrkesfagene må heves, samtidig som lærebedriftene får bedre vilkår. Dette ble slått fast da NHO Agder arrangerte dialogmøte om fagopplæring i samarbeid med Lucky Frisør under Arendalsuka.

 10. Nyhet, NHO Agder

  #futuretech søker fremtidens lederskap

  Møt oss til meet & greet på Næringslivets Hus under Arendalsuka onsdag 13. august klokken 12.15.