NHO

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

119 resultater

Type artikkel
Velg område
119 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Agder

  Slik reddet Dyreparken sommeren

  Denne våren håper Per Arnstein Aamot han aldri får oppleve igjen. Desto bedre er det da at sommeren ser ut til å bli veldig mye bedre for Dyreparken enn alle trodde bare for få uker siden.

 2. Nyhet, NHO Agder

  - Krisen har styrket oss

  - Vi er svekket økonomisk, men styrket som bedrift. Det sier Tom Roger Øydne etter at ekspressbusselskapet Konkurrenten har kjempet seg gjennom drøye tre måneder med korona-krise.

 3. Nyhet, NHO Agder

  Fortsatt stor usikkerhet i mange bransjer

  Selv om det er marginalt større optimisme blant NHOs medlemsbedrifter i en fersk medlemsundersøkelse, er det fortsatt usikkerhet som først og fremst preger regionalt næringsliv etter mer enn tre måneders korona-krise.

 4. Nyhet, NHO Agder

  Litt lysere tider for bedriftene

  Faren for konkurser og oppsigelser blant Agder-bedriftene er mindre nå enn for en måned siden. Det viser de siste tallene fra NHOs ferske medlemsundersøkelse.

 5. Nyhet, NHO Agder

  Medlemspraten: Edgars bakeri og konditori

  - Nå gleder vi oss til sommeren og det vi håper og tror vil bli tidenes sommersalg, sier Rune Vindsetmo som er daglig leder hos Edgars bakeri og konditori i Mandal.

 6. Nyhet, NHO Agder

  Høyesen blir ny regiondirektør for NHO Agder

  NHO har ansatt Høye Gerhard Høyesen (55) som ny regiondirektør i Agder. Høyesen kommer fra oljeservicebransjen med mange års fartstid i selskaper som APL/National Oilwell Varco og MacGregor. Han kommer fra jobben som fungerende daglig leder i Node-klyngen.

 7. Nyhet, NHO Agder

  - Nå må vi satse på ungdom som vil inn i arbeidslivet

  En hel generasjon unge risikerer å få en tøff vei inn i arbeidslivet i kjølvannet av koronakrisen. - Nå er det ekstra viktig å hjelpe bedrifter som vil gi ungdom opplæring og jobb, mener May-Lene Noddeland (LO) og Anne Klepsland Simonsen (NHO).

 8. Fagartikkel, NHO Agder

  Styrearbeid i krisetider!

  Utfordringene som koronaviruset innebærer, gjør at godt styrearbeid er viktigere enn noensinne!

 9. Nyhet, NHO Agder

  Syvertsen ny styreleder i NHO Agder

  Konsernsjef Steffen Syvertsen i Agder Energi er valgt som ny styreleder i NHO Agder. Syvertsen overtar som styreleder etter Jan Sigurd Otterlei.

 10. Nyhet, NHO Agder

  Flere planlegger oppsigelser

  Selv om det er tegn på økt aktivitet i flere bransjer, er det nå flere bedrifter enn tidligere som vurderer oppsigelser som en følge av korona-krisen.

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: