NHO

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

88 resultater

Type artikkel
Velg område
88 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Agder

  Gründer-suksess ble medlem nr 1500!

  Gründerbedriften "Appetite for Production" ble månedens bedrift i oktober. De er medlemsbedrift nummer 1500 i NHO Agder!

 2. Nyhet, NHO Agder

  Bred oppslutning om fremtidens fagarbeider

  Fullsatt sal og engasjerte bordsamtaler mellom politikere, ansatte i fylkesadministrasjon, skolen, opplæringskontor, samt bedriftsledere og tillitsvalgte på Kompetansedagen 17. oktober.

 3. Nyhet, NHO Agder

  - Kan operere på nivå med større bedrifter

  Det er krevende å etablere ny bedrift – og veldig ofte kan man føle seg veldig alene i møte med nye og ukjente utfordringer. Medlemskapet i NHO Gründer har gjort oppstarten enklere og økt muligheten for å lykkes sier Trine Omholt i cateringbedriften Morgenfugl.

 4. Nyhet, NHO Agder

  Tar grep for å diskutere kompetansebehov

  Tirsdag 15. oktober samlet NHO Agder både privat og offentlig sektor for å diskutere kompetansebehovet som regionen står overfor. Tiltaket gjøres for å tilrettelegge for en arena der samhandling og felles forståelse i begge sektorer skal synliggjøres.

 5. Nyhet, NHO Agder

  NHO er gull verdt for bedrifter uten HR-avdeling

  – Jeg får ofte tilbakemeldinger på at mange føler seg alene i arbeidsrettslige spørsmål. Det kan være alt fra hvordan ferier skal avvikles til hvordan man skal håndtere en nedbemanning, sier NHO-advokat Arnfinn Jensen.

 6. Nyhet, NHO Agder

  Det er ikke bedriftene som innoverer - det er menneskene i den

  Fredag 11. oktober holdt NHO Agder et informasjonsmøte om hvordan partssamarbeid i bedriften kan føre til økt produktivitet, lønnsomhet og omstillingsevne.

 7. Nyhet, NHO Agder

  Spar både tid og penger med NHOs digitale håndbøker

  Vi vet at det er hundrevis av personalspørsmål å holde styr på. Derfor har vi i NHO samlet svarene i våre digitale håndbøker. Nå inviterer vi til workshop hvor du kan arbeide med din bedrifts personal, HMS eller lederhånd-håndbok.

 8. Nyhet, NHO Agder Månedens bedrift

  Bedrifter er medspillere i språk-opplæringen

  Innovasjon i praksis: En enkel app utviklet i Kristiansand gjør norskopplæring praktisk og effektivt. Sammen med lokale bedrifter viser Aftenskolen vei med støtte fra EU.

 9. Nyhet, NHO Agder

  Ønsker tettere samarbeid mellom skole og næringsliv

  For å sikre dyktige fagfolk i årene som kommer, satser både NHO, LO, Eyde-klyngen og Agder fylkeskommune på et bredere samarbeid mellom næringsliv og skole. 17.oktober kan du lære mer om dette på Kompetansedagen 2019.

 10. Nyhet, NHO Agder

  Trenger mer yrkesfags-kompetanse

  Bedrifter innen byggfag, samt teknikk og industriell produksjon har et økende behov for arbeidskraft. Ungdom som velger yrkesfag innenfor disse sektorene, har svært gode muligheter for å få jobb i Agder. Det viser NHOs kompetansebarometer for 2019.