Artikkelarkiv

Vis filtrering

141 resultater

Type artikkel
Velg område
141 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Vil skape flere helårsjobber

  Etter tøffe år med pandemi og strømpris-krise, satser Hovden Alpin Resort mer offensivt enn noensinne. - Vi vil gjøre Hovden til et enda mer attraktivt reisemål året rundt, sier konsernsjef Ann-Torill Briksdal.

 2. - Regionen trenger flere flinke folk

  Oxford Research leverer kunnskap og innsikt til oppdragsgivere i privat og offentlig sektor over hele landet. I et tøft marked lykkes de med å vinne anbud og å drive lønnsomt. Nå har de fått utmerkelsen "Månedens bedrift" av NHO Agder.

 3. Se hva som skjer

  Vi i NHO jobber for en variert arrangement- og kursmeny som gir påfyll i hverdagen. Se vårt utvalg av både fysiske og digitale møteplasser fremover og meld deg på!

 4. Nå er KSMV på rett vei!

  KSMV har lykkes med å etablere seg i nye nisjer. Det har snudd nedbemanning og underskudd til vekst og gode resultater. Den tradisjonsrike bedriften er kåret som "månedens bedrift" av NHO Agder i januar!

 5. Sammen om nytt utdanningstilbud i Lister

  For å møte den økende etterspørselen etter fagarbeidere i Lister-regionen, har næringslivet i samarbeid med NHO og Flekkefjord videregående skole tatt et viktig skritt fremover. Et nytt utdanningstilbud i automasjon blir opprettet for å styrke regionens tilgang på kvalifisert arbeidskraft.

 6. Førsteinntrykket teller

  God balanse mellom onboarding, veiledning, og et dynamisk arbeidsmiljø er avgjørende for en vellykket utplassering. Det forteller Simen Glomså og André Hansen, to IT-elever ved Tangen vgs, som nylig fullførte sin første relevante utplasseringsperiode i bedrift.

 7. - Her ønsker matbransjen mer aktivitet

  Matbransjen på Sørlandet lokker med ledige læreplasser til motiverte og kvalifiserte ungdommer. For å få tak i den riktige kompetansen i årene fremover er utdanningstilbud innenfor matproduksjon helt nødvendig.

 8. Sanna Marin til Agderkonferansen

  I samarbeid med Agderkonferansens partnere Sparebanken Sør, Arendals Fossekompani og D3 er vi spesielt glade for å kunne offentliggjøre at Sanna Marin vil være blant dem du får møte på Agderkonferansen 2024.