Se hva som skjer

Publisert

Bilde av ansatte i NHO Agder november 2020

Velkommen til våre møteplasser! Vi er her for medlemmene, og ønsker å være tett på bedriftene i Agder-regionen. Ta gjerne kontakt dersom dere har spesielle utfordringer NHO kan bistå med.

Vi i NHO jobber for en variert arrangement- og kursmeny som gir påfyll i hverdagen. Se vårt utvalg av både fysiske og digitale møteplasser fremover og meld deg på!

Gjennom våre webinarer og kurs møter du dyktige fagpersoner og mennesker med samme interesser.  Nedenfor ser du NHOs varierte kurs- og arrangementsmeny fremover.

Mai

Juni

Kurs som alltid er tilgjengelig:

Du kan til enhver tid se oppdatert webinar, kurs -og arrangementsmeny på nho.no. 

Arbinn, vår digitale arbeidsgiverportaler, er et nyttig verktøy i din daglige rolle som arbeidsgiver. Her finner du mange ulike veiledere og maler skreddersydd for medlemsbedrifter som for eksempel: 

Ansettelse - skritt for skritt, innleie av arbeidskraft, midlertidig ansettelse, oppsigelse, permittering - skritt for skritt, styrearbeid og økonomi, varsling og varslere, veileder om åpenhetsloven og veileder for kompetansestrategi

På arbinn.no kan også medlemsbedrifter laste ned ferdige maler for f.eks: Permitteringsvarsel ved arbeidsmangel og oppfølgingsplan ved sykefravær. Det finnes også templates in English

Har du ikke Arbinn-tilgang? Her oppskriften for å logge seg inn for første gang

 

Visste du at de fleste landsforeninger i NHO har egen HMS-rådgiver? De har kunnskap om din bransje. Her finner du oversikt over alle HMS-rådgiverne

 

Aktuelle saker NHO jobber med: Lønnsoppgjøret 2023, Strømstøtte for bedrifter, nye innleieregler og rekruttering gjennom inkludering.

 

Tall fra medlemsundersøkelser: Her har vi samlet noen sentrale fakta om næringslivet i Agder. Finn tall og statistikk knyttet til sysselsetting, verdiskaping, markedsutsikter, kompetansebehov og mye mer.

 

Spørsmål eller kommentarer? Ta kontakt med rådgiver Anne Klepsland Simonsen, anne.klepsland.simonsen@nho.no og telefon 452 81 996. Du finner kontaktinformasjonen til alle som jobber i NHO Agder her: nho.no/agder. Det er også mulig å booke digitalt møte med oss når det passer deg