Månedens bedrift - MENT

Publisert

Vi gratulerer MENT som månedens bedrift i NHO Innlandet

Vi gratulerer MENT som månedens bedrift i NHO Innlandet. Foto: MENT

Vi gratulerer vår medlemsbedrift, MENT i Fåberg, som månedens bedrift i NHO Innlandet.

- Vi har 2519 medlemsbedrifter i NHO Innlandet. En gang i måneden velger vi ut «Månedens bedrift» for å gjøre ekstra stas på en av våre medlemsbedrifter. Dette er et konsept vi har hatt siden 2014. Vi velger bedrifter ut ifra en spredning i geografi, bransje og størrelse, og kanskje det viktigste av alt: en bedrift som har utmerket seg for noe mer enn sin egen virksomhet.

Månedens bedrift for februar 2023 er MENT. Vi har valgt MENT på bakgrunn av at de har utviklet seg til å bli en synlig og solid aktør i regionen som har stor betydning for både lokalsamfunnet og utover Innlandet. MENT startet opp i en nedlagt skifabrikk på Fåberg høsten 2012 og har siden den gang hatt et brennende ønske om å designe og produsere kvalitetsprodukter som ikke er påvirket av lite bærekraftige, kortlevde trender.

Bedriften spiller på lag med naturen noe som vises både i det rent praktiske, men også hvordan de utformer produktene sine. MENTs identitet bygges av natur, nytte og nytelse, noe som andre også fatter interesse ved. MENT har blant annet utviklet produkter til den eksklusive undervannsrestauranten «Under» på Lindesnes og Brimi Eventyr.

Vi er stolte og glade over å kunne presentere MENT som månedens bedrift. Gratulerer så mye, sier seniorrådgiver i NHO Innlandet Linn Alicia Slora Kristiansen.