Artikkelarkiv

Vis filtrering

116 resultater

Type artikkel
Velg område
116 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Norgesvinduet Svenningdal har vært en lokal verdiskaper i over 100 år!

  Vi ønsker å hedre en bedrift med over 100 års fartstid i en tradisjonsrik og viktig bransje i nord. Bedriften har gjennom mange generasjoner vært en hjørnesteinsbedrift i lokalsamfunnet. Vi marker derfor Norgesvinduet Svenningdal AS i Grane som månedens bedrift for august 2023 -prisen ble delt ut under middagen på Drivkraftkonferansen!

 2. Næring i fokus i Meløy, nå skal det følges opp etter valget!

  Det var en flott dag i Meløy da vi inviterte bedrifter og politikere til et spennende frokostmøte om næringspolitikk helt i starten av valgkampen, onsdag 9.august. Det ble samtale om hvordan vi i fellesskap kan styrke næringslivet i kommunen og hvilke utfordringer og muligheter vi står overfor. Nå er valget over og vi ser frem til å følge opp det nye kommunestyre og ordfører om veien videre sammen med Meløy Næringsforum og bedriftene i kommunen.

 3. Årets hagefest; Vi må klare omstillingen sammen!

  Tusen takk til alle som kom og gjorde kvelden til en minnerik aften i nydelig vær. Det er godt når vi får til å samle mange engasjerte og dyktige mennesker fra ulike sektorer og bakgrunner for å ta del i samtaler, dele ideer, erfaringer og visjoner for fremtiden. Årets tema handlet nettopp om det -omstilling for å løfte Nordland videre inn i fremtiden.

 4. Polarplast kaprer pris under årets hagefest!

  Vinneren av månedens bedrift for juli er en av mange lokale og viktige bedrifter i underskogen av leverandører til havbruksnæringen i fylket vårt. Bedriften er bare ti år, men har vokst på en imponerende måte - gjennom nøkternt fokus på egen kompetanse og kjente produkter og tjenester, men også gjennom en vilje til produktutvikling og innovasjon som har blitt et særtegn for selskapet. Månedens bedrift for juli måned er Polarplast AS!

 5. Reiselivsdebatt i Lofoten

  Vi er med å kickstarter Høstvekka i Vest-Lofoten med reiselivsdebatt sammen med Destination Lofoten, Vest-Lofoten Næringsforening og NHO Reiseliv. Denne gikk av stabelen lørsdag 26.august sammen med et knippe reiselivsbedrifter og listekandidater fra fylkesnivå og kommunenivå.

 6. Et løft for Nord-Norge - på overtid

  Regjeringens løfte om midler til å komme i gang med bygging av ny E6 i Sørfold er svært gode nyheter. Det haster å sette spaden i jorden. Les hele kronikken om hvordan dette er et stort løft ikke bare for samferdsel og sikkerhet, men også som et stort og viktig prosjekt for nordnorske entreprenører.

 7. NHO applauderer Sørfold-nyhet: En gledens dag for Nordland

  En merkedag - under dagens pressekonferanse i Tørrfjorden i Sørfold kom det frem at regjeringen setter av over 4 milliarder kroner slik at de første 6, av totalt 12 tuneller i prosjektet, E6 Sørfold-tunellene kan påbegynnes allerede neste år. -En svært god nyhet ikke bare for Nordland, men hele landsdelen, sier regiondirektør Hans Christian Hansson.

 8. Bedriftsbesøk og politisk næringslivslunsj på Inndyr

  Onsdag denne uken tok regiondirektør Hans Chritsian Hansson og rådgiver Aina Fagereng turen til Inndyr i Gildeskål for å bli bedre kjent med medlemsbedrifter og listetoppene i kommunen, med en næringslivslunsj og rundbordssamtale mellom bedriftsledere og listetoppene i kommunen for å sette næringspolitikk på agendaen før kommunevalget.

 9. Bedriftsbesøk og frokostmøte med ordførerkandidatene i Brønnøy -dette skal de jobbe for!

  Turen til Brønnøy var en pangstart på arbeidet for å samle ordførerkandidater og bedrifter til felles møteplasser med næringspolitikk på agendaen. Den første i møteserien før kommunevalget leverte god og viktig innsikt om rammebetingelser og politiske posisjoner hos de ulike partiene. Som den første utflukten for regiondirektør Hans Christian Hansson ble det i tillegg bedriftsbesøk og utflukt til Tosenveien.