NHO

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

40 resultater

Type artikkel
Velg område
40 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Nordland

  Innspill til Nasjonal transportplan 2022-2033

  Arbeidsplasser, økt verdiskaping og mer attraktive lokalsamfunn, blir det viktigste når vi skal prioritere prosjekter til ny Nasjonal transportplan, slår styreleder Espen Haaland og regiondirektør Daniel Bjarmann-Simonsen, fast.

 2. Nyhet, NHO Nordland

  Kurs i styrearbeid

  Er du styremedlem eller lurer du på hva det innebærer å delta i styret? Vet du hvilket ansvar din rolle i styret har? Hva betyr det å sitte i et styre, hvilke oppgaver, ansvar og plikter gjelder? Lær mer om dette på vårt kurs i styrearbeid.

 3. Nyhet, NHO Nordland

  Viktig informasjon om Coronaviruset

  Helsedirektoratet og FHI har distribuert plakater med smittevernråd og informasjon om coronaviruset på flere språk. Disse kan du laste ned her.

 4. Nyhet, NHO Nordland

  Brexit -verden raser ikke sammen, men det kommer til å bli krevende

  Ved midnatt skjer det. Britene forlater det europeiske fellesskapet - EU. Vi er forberedt. Arbeidsplassene er trygge, og verdiskapingen i nord er sikret. I alle fall på kort sikt.

 5. Nyhet, NHO Nordland

  NHOs skreimølje med faglig program

  Ka ska vi lev av? Skreien er god og skreien er viktig, men det er ikke nok! Vi må skape enda flere jobber og økt verdiskaping for å trygge velferden i fremtiden. Bli med og diskutere skrei, lever og rogn, men også fremtidens Nordland - det vi skal skape og leve av de neste hundre årene. Bli med NHO til Svolvær! Arrangementet er åpent for alle, også for bedrifter som ikke er medlem i NHO.

 6. Nyhet, NHO Nordland

  Det nye norske arbeidslivet - mest problemer eller bra og nødvendig?

  Vi står ovenfor nye rammebetingelser, ny teknologi, nye kompetanser. Og hva skjer når lederen er en App? Hvordan påvirkes arbeidslivet i Nord? HRM-utdanningen ved Nord universitet og HR Norge, i samarbeid med NHO Nordland og Tekna, inviterer virksomheter, studenter, vitenskapelig ansatte og andre interesserte til en dag fylt med faglige impulser, diskusjon og mulighet for nettverksbygging.

 7. Nyhet, NHO Nordland

  Slik får Rusånes hjelp av NHO Nordland med arbeidsmiljøet

  Ferdigbyggprodusenten Rusånes Fabrikker AS har vært NHO-medlem i over 20 år. Kvalitetssjef Per Trældal ser bare fordeler ved medlemskapet. Ikke minst benytter han muligheten til å kontakte sin lokale NHO-advokat når han står fast i lovverket.

 8. Nyhet, NHO Nordland

  Statsbudsjettet 2020

  Statsbudsjettet 2020 er langt på vei et stort gjesp. Et gjesp med positivt fortegn, ettersom mangelen på overraskelser nettopp er det mest positive. Det er mange små og store saker som kunne vært nevnt, men kort oppsummert gir statsbudsjettet 2020 få store seire for næringslivet i Nordland. Noen viktige lyspunkter er det likevel.

 9. Nyhet, NHO Nordland

  Nyttige kurs for deg

  Er du oppdatert på viktige områder for din bedrift? - Hva er riktig lønn? - Hva kan arbeidsgiver gjøre når en arbeidstakers utførelse av arbeidet er mangelfull? - Hva er god personalledelse? Lurer du på noen av disse spørsmålene? Da kan du lære mer på våre kurs i høst.

 10. Nyhet, NHO Nordland

  Valgarrangement

  I forbindelse med høstens valg setter vi lokal nærings- og samfunnspolitikk i fokus og inviterer lokale ordførerkandidater og bedrifter til diskusjon. Hva er viktig for lokal verdiskaping og hva bør den neste ordføreren prioritere for å gi gode rammer for bedriftene?