Månedens bedrift mars 2021

Nyhet, NHO Nordland

Publisert

#205

God stemning under utdelingen!

Fra ytterst i havgapet i Nord leverer Framsikt AS innovative systemer til kommuner over hele landet. De er en jobb- og verdiskaper av beste merke, og en virkelig verdig vinner av månedens bedrift for mars 2021.

NHO Nordland vil gi heder og oppmerksomhet til bedrifter som fortjener det.  Nordlandsbedrifter som gjør det lille ekstra for å skape jobber og verdier, som jobber med bærekraft, inkludering eller bare sprer glede til andre.

Framsikt AS er en slik bedrift, som gjør det lille ekstra. Som gjør en forskjell. Ikke bare for kundene sine (kommuner over hele landet), men også for lokalsammfunnet. Framsikt AS er vinneren av NHO Nordlands kåring av månedens bedrift for mars 2021.

Framsikt AS ble stiftet i 2014 og er et programvareselskap fra  Bø i Vesterålen. De tilbyr nettbaserte verktøy for kommunal virksomhetsstyring, budsjettering og økonomiplanlegging.

Med hovedkontor i Bø i Vesterålen, avdelingskontor i Bodø, Sandvika og Bangalore (India) setter de spor både nasjonalt og internasjonalt. Selskapet har hatt en imponerende utvikling med flere hundre prosent vekst de siste årene. De ble Gasellebedrift i 2020 og selskapet selv tydelige på at potensialet fremover kan være så stort som 100 millioner i årlig omsetning. Dette er et mål de er på god vei til å nå, og de ansetter hele tiden nye og dyktige medarbeidere. 

Framsikt er et kjempegodt eksempel på at kunnskapsbedrifter kan etableres og vokse sterkt med utgangspunkt i distriktskommuner. Med god ledelse, attraktive produkter, en utviklingsorientert tilnærming og god infrastruktur i form av gode bredbåndslinjer, er det også mulig å tiltrekke seg høy kompetanse og dyktige medarbeidere. Framsikt har nå over 40 ansatte i Norge, og mer enn 20 av dem jobber ved hovedkontoret i Bø.

 Framsikt er en jobb- og verdiskaper av beste merke, og en verdig vinner av månedens medlemsbedrift i NHO Nordland mars 2021.

Les mer om framsikt i Bladet Vesterålen