Juridiske tjenester

NHO Vestfold og Telemark gir gode råd når medlemsbedriftene trenger det mest.

Helene Naper er NHO Vestfold og Telemarks egen advokat

Helene Marie Naper er ikke mer enn en telefon eller e-post unna når medlemsbedrifter har behov for advokathjelp. Helene og advokatene i landsforeningene tilbyr jurdisk bistand innenfor  arbeidsrettslige områder som tariff, arbeidsmiljølov, ansettelse, ferielov, sykelønn, pensjon, mm. Helene holder også kurs og seminarer og faglige foredrag etter avtale. Dette gjelder arbeidsrettslige temaer, HMS og lønns- og arbeidsvilkår. Det er mulig å bli med i Helenes HR-nettverk. Ta kontakt!

Arbinn.no - NHOs arbeidsgiverportal: Her finner du veiledere, maler og verktøy for å følge opp bedriftens ansatte

Som medlem er kompetansen til et av de største arbeidsrettslige fagmiljøene i landet tilgjengelig for deg døgnet rundt gjennom Arbinn.no. Det gir deg en trygghet som arbeidsgiver.

Innholdet på Arbinn.no lages av NHOs advokater og HMS-eksperter. Her får du svar på spørsmål om ansettelser, permittering, sykefravær, HMS og mye mer. 

Advokathjelp ved søksmål

NHOs advokater fører saken for deg for domstolene dersom du har en arbeidsrettslig tvist. Som medlem får din bedrift en svært gunstig pris på slik prosedyrebistand. 
Les mer og kontakt oss om advokathjelp ved søksmål 

Advokathjelp ved offentlige anskaffelser

Regler om offentlig anskaffelse er komplisert materie. Medlemsbedrifter i NHO kan få råd og hjelp av NHOs anskaffelseseksperter. Våre erfarne advokater er blant de beste på feltet og svarer på alle generelle spørsmål.

Oversikt over hvem i NHO og i landsforeningene du kan kontakte.

Forretningsjuridiske tjenester

Som NHO-medlem får du 15 prosent rabatt og en time gratis førstekonsultasjon på forretningsjuridiske tjenester gjennom Eurojuris.
Kontaktinformasjon til Eurojuris og mer om medlemsfordelen.

Eurojuris er en landsdekkende sammenslutning av 16 selvstendige advokatfirmaer. Avtalen har til hensikt å sikre en sterk lokal forankring kombinert med høy juridisk kompetanse. Klikk her for å se en fullstendig oversikt over tilknyttede advokatkontorer og lokasjoner.

 

Få hjelp på Arbinn.no - NHO arbeidsgiverportal

  • Veiledere innen jus og HMS
  • Maler og kontrakter
  • Chat der du får hjelp fra vårt medlemssenter
  • Tilgjengelige medlemsfordeler og medlemstjenester fra NHO
  • Alt om bedriftens medlemskap
Ta gjerne kontakt

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt