NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

2027 resultater

Type artikkel
Velg område
2027 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 23.10.2020

  I dagens Europanytt kan du lese om at EU og Storbritannia gjenopptar forhandlingene, om kommisjonens nyeste tiltak for et digitalt Europa og om at det går mot enighet om EUs klimalov.

 2. Nyhet, NHO Vestlandet

  Setter Vestlandets fremtid på dagsorden

  Pandemi, grønt skifte, økende press på statsfinansene. Norge og Verden er i sterk endring. Hvordan ser egentlig Vestlandet ut om ti år? Hva blir Vestlandets neste trekk?

 3. Nyhet, Arbeidsliv

  Videreføring av ordning for lønnstilskudd

  Arbeidsgivere, som har permittert ansatte som følge av koronakrisen, kan nå søke om lønnstilskudd for oktober, november og desember. Ordningen, som i første omgang gjaldt tilskudd for juli og august, er nå utvidet.

 4. Nyhet, NHO Vestlandet

  Girte opp satsingen på helseinnovasjon i Vestland

  Helsenæringen representerer en dobbel mulighet for Norge. Samtidig som inntekter fra andre store næringer vil avta, kan denne næringen vokse til å bli en nøkkelnæring i Norge, i tillegg til et viktig svar på helse- og omsorgsutfordringene vi står overfor. 

 5. Fagartikkel, Skatter og avgifter

  Eiendomsskatt: Sivilombudsmannen ber kommunen omgjøre

  Sivilombudsmannen har gitt eieren av en næringseiendom medhold i at vedtak om eiendomsskatt er i strid med loven. NHO og Norsk Industri forventer at både denne kommunen og andre kommuner retter seg etter dette og omgjør de lovstridige vedtakene.

 6. Nyhet, NHO Møre og Romsdal

  Midlertidig avtale med britene

  Norge og Storbritannia er enige om en midlertidig vareavtale fra 1. januar 2021. Men obs, obs: dette er en begrenset avtale, både når det gjelder omfang og varighet.

 7. Nyhet, NHO Nordland

  Høringssvar fra NHO Nordland - Planprogram

  15. oktober var det frist for å gi svar på høring om planprogram for regional plan for arealpolitikk i Nordland. Dette er viktig arbeid, som vi har valgt å gi innspill til.

 8. Nyhet, NHO Møre og Romsdal

  Reiselivet får mer nødhjelp

  Reiselivsbedriftene i Møre og Romsdal er hardt rammet av koronapandemien. Nå har regjeringen lagt frem en kompensasjonsordning som skal hindre at viktige arbeidsplasser går tapt.

 9. Nyhet, Offentlig sektor og næringslivet

  Legger frem kompensasjonsordning for reiselivet

  Regjeringen har hørt på næringslivet og satt av 1,3 milliarder kroner til kompensasjonsordningen, 300 millioner mer enn opprinnelig foreslått. Bedrifter med et omsetningsfall på 40 prosent som følge av koronakrisen kan få kompensasjon.

 10. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 20.10.2020

  I dagens Europanytt kan du lese om Europakommisjonens arbeidsprogram for 2021, siste nytt om forhandlingene mellom EU og Storbritannia samt informasjon om NHOs masterstipend.

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: