Artikler

Vis filtrering

17 resultater

Type artikkel
Velg område
17 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Vedum møtte NHO-bedrifter om statsbudsjettet

  Statsbudsjettet og finanspolitikken må være forutsigbar og bidra til privat verdiskapning var budskapet fra de små og mellomstore bedriftene, som finansminister Vedum møtte 9. oktober.

 2. NHO ønsker strømstøtte for bedrifter

  Strømkrisen kommer for mange bedrifter i tillegg til tapt omsetning og aktivitet på grunn av koronapandemien, en hastig innført lov om pensjon fra første krone og økte skatter. - Situasjonen er ekstraordinær, og må behandles på den måten, sier Anniken Hauglie, viseadministrerende direktør i NHO.

 3. Uheldig at lånerabatt til småbedriftene drøyer

  Mange av NHOs små og mellomstore medlemsbedrifter har hatt stor nytte av SMB-rabatten som ble innført for noen år tilbake, og som har gjort det lettere å få finansiering. Nå er man i ferd med å utvide SMB-rabatten i EU, men man har utfordringer med å få på plass det samme i Norge.

 4. Seks tiltak for å kutte i skjemaveldet

  - Det har vært tidvis god fart i forenklingsarbeidet de siste ti årene. Men vi trenger et kontinuerlig trøkk og seks nye tiltak, sier direktør for politikk i NHO Mari Sundli Tveit.

 5. Koronakrisen er akutt for de minste bedriftene

  Over halvparten NHOs medlemmer med færre enn 9 ansatte har gjennomført permitteringer som følge av Koronakrisen. NHO jobber nå intenst for å sikre gode vilkår også for denne gruppen bedrifter – som det tross alt er flest av. Som gründer-medlem i NHO kan du også få bistand og råd.

 6. Regjeringen forenkler bort en lov

  Regjeringen foreslår å oppheve omstillingslova. - Hurra, dette er bra, for den loven trenger vi ikke, sier Karl Inge Rekdal som leder NHOs forum for små og mellomstore bedrifter.