NHO - Norges største fellesskap for bedrifter

NHO styrker næringslivet og former fremtiden. Vi bidrar til lønnsomme og bærekraftige bedrifter gjennom trygghet, nærhet og politisk påvirkning.

NHOs årskonferanse 9. januar 2024

Tema for NHOs Årskonferanse 2024 er lederskap og løsninger.

Aktuelt

 1. Mot en grønnere og mer konkurransedyktig maritim sektor

  Norge er en verdensledende maritim nasjon. Vi har vært i front når det gjelder nye, rimeligere og effektive måter å drive transport og næring på. Nå står norsk maritim sektoren framfor en stor endring; overgangen til en grønn og fossilfri fremtid.

 2. Kjernekraftrapport: Har kjernekraft en fremtid i Norge?

  Rystad Energy har laget en rapport for NHO, Norsk Industri og Fornybar Norge hvor de har sett på konkurransedyktigheten og nytten av Små Modulære Reaktorer (SMR) i det norske kraftsystemet. Rystad Energy er et globalt ledende konsulentselskap innen energi.

Arrangementer

 1. , Kristiansand

  NHO Agders førjulssamling

  Tradisjonen tro, inviterer vi til NHO Agders årlige førjulssamling. Vi har forberedt et hyggelig program som vi håper og tror også kan være faglig nyttig. Samtidig blir det en fin anledning til å treffe nye og etablerte samarbeidspartnere, håper vi!

Arbeidsgiverservice

Som medlem i NHO har du tilgang på juridisk rådgivning, advokathjelp, kontraktsmaler og verktøy. Du kan også kontakte oss om politiske utfordringer.

Verktøy

På Arbinn.no får du veiledning i hvordan du følger opp dine ansatte, svar på spørsmål om jus og HMS, kontraktsmaler, tilgang til lærerike webinarer og mye mer.

Våre medlemsfordeler

Benytt deg av medlemsfordelene og få mest mulig ut av medlemsskapet. Det lønner seg!