Artikkelarkiv

Vis filtrering

83 resultater

Type artikkel
Velg område
83 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Innlandet: Rigget for omstilling

  2024 har så langt gitt mange "stang inn" for Innlandet. E6-utbyggingen nord for Lillehammer fortsetter, helseminsisteren har fornyet løftet om Mjøssykehuset, store gjennomslag i nasjonal transportplan og i Langtidsplanen for Forsvaret. Høgskolen i Innlandet blir universitet.

 2. Jo, Norge trenger mer kraft

  Norge er på vei mot et kraftunderskudd, noe som setter både bedrifter og arbeidsplasser i spill. Behovet for strøm øker nå så voldsomt, at vi allerede om 2-3 år vil bruke mer strøm enn vi produserer.

 3. Mai: Løypemelding fra bedriftene i Innlandet

  INNLANDET: Resultatene i mai viser at markedsutsiktene er noe bedret fra april. - Selv om både markedsutsiktene har bedret seg med et lite knepp i mai er resultatene svake i et historisk perspektiv, sier regiondirektør Jon Kristiansen.

 4. Medlemmene våre har talt

  Vi ønsker hele tiden å forbedre oss og levere de tjenestene som dere medlemmer etterspør. I den anledning har vi gjennomført en medlemsundersøkelse og fått gode og tydelige tilbakemeldinger fra dere.

 5. April: Løypemelding fra bedriftene i Innlandet

  INNLANDET: Resultatene i april viser at utsiktene er noe svekket siden mars. - Etter hvert som prisveksten fortsetter å falle og rentene dermed kan settes ned i andre halvår, vil optimismen og etterspørselen kunne ta seg opp, sier regiondirektør Jon Kristiansen.