NHO

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

49 resultater

Type artikkel
Velg område
49 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Innlandet

  Anni's Pølsemakeri - månedens bedrift

  Vi gratulerer Anni's Pølsemakeri som månedens bedrift for juni. - Anni's Pølsemakeri er en lokal bedrift i Ringebu som kombinerer kvalitet og innovasjon med et tradisjonsrikt produkt. Dette er et godt eksempel på en bedrift som gir liv til bygd og by, sier rådgiver Linn Alicia Slora Kristiansen.

 2. Nyhet, NHO Innlandet

  NHO Innlandet sparker i gang med "gå for næringslivet"

  Vi gjentar suksessen fra i fjor, og inviterer til "gå for næringslivet" for politikere og bedriftsledere ulike stedet i Innlandet.

 3. Nyhet, NHO Innlandet

  Økokrims trusselvurdering 2020

  Globalisering – Bærekraft – Virtualisering – Pandemi og økonomisk usikkerhet.

 4. Nyhet, NHO Innlandet

  Bedriftene: Tiltakene er til stor hjelp

  Redusert arbeidsgiverperiode for permittering og for syke- og omsorgspenger er det tiltaket som flest bedrifter peker på som god hjelp i koronakrisen. – Her fikk vi gjennomslag for et tydelig ønske fra bedriftene som vi ser at de synes er til stor hjelp, sier regiondirektør i NHO Innlandet, Jon Kristiansen.

 5. Nyhet, NHO Innlandet

  Idun Fridtun gjenvalgt som styreleder

  NHO Innlandet har i dag gjennomført vårt digitale årsmøte på teams. Det nye styret ble valgt der Idun Fridtun gjenvelges som styreleder. Leif Rune Skymoen fortsetter som nestleder.

 6. Nyhet, NHO Innlandet

  10 regler for å hjelpe hyttekommunen din

  Av Linn Alicia Slora Kristiansen og Jon Kristiansen, NHO Innlandet

 7. Nyhet, NHO Innlandet

  Krisetid. Hvordan kan kommunene bidra til å holde hjulene i gang?

  Situasjonen for næringslivet i Innlandet er dramatisk. Per mandag var antall ledige 9.100 (5,6%), mer enn dobling på en eneste uke. Tallene stiger raskt. Krisen er ikke begrenset til noen enkeltnæringer, bransjer eller regioner, men treffer bedriftene - Nå handler det om å ta vare på helsa vår og at vi skal ha en jobb å gå til når dette er over, sier Jon Kristiansen.

 8. Nyhet, NHO Innlandet

  Kan din bedrift levere utstyr til helsetjenesten?

  Helsevesenet trenger hjelp! Det er nå et stort behov for å frigjøre og produsere beskyttelsesmateriell til helsevesenet. - Vi setter pris på alle hjelpen vi kan få, sier Administrerende direktør i Helse Sør-Øst RHF, Cathrine Loftshus.

 9. Nyhet, NHO Innlandet

  Nå handler det om dugnadsinnsats

  Korona situasjonen utvikler seg i time for time, og NHO følger situasjonen nøye. – Nå handler det om en felles dugnadsinnsats for å begrense skadevirkningene, sier regiondirektør i NHO Innlandet, Jon Kristiansen.

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: