Et annerledes arrangement på årets kvinnedag

8. mar 2024, kl. 11.30–15.30
NOVA Spektrum - Lillestrøm Lobby, Messeveien 6, Lillestrøm • AfterWork fra kl. 15:30 • Påmelding kreves • Kostnadsfri deltakelse ved fremmøte • Velg gjerne å kjøpe til lunsj ved påmelding, kr. 295,- Påmeldingsfrist 1. mars

I samarbeid med NOVA Spektrum har vi gleden av å invitere deg til Norges mest interessante 8. mars arrangement for markering av den internasjonale kvinnedagen.

På arrangementet spør vi hvorfor kvinner fortsatt henger langt etter når det gjelder økonomisk likestilling i Norge, og hvem som egentlig har ansvar for dette. Vi får også besøk av personene bak kåringen av Norges 100 mektigste kvinner, og inviterer til diskusjon om hva som skal til for å oppnå både formell og reel likestilling i arbeidslivet.

For kort tid tilbake vedtok Stortinget nye kjønnskrav som vil ha stor betydning for norske foretak når det kommer til fremtidig styresammensetning. Vi utforsker hva de nye kravene egentlig innebærer, og hvordan man best forbereder seg på disse både som virksomhet og potensiell styrekandidat.

Hvem er ditt kvinnelige forbilde på Romerike?

Prisen for Årets kvinnelige forbilde på Romerike deles ut fredag 8. mars. I 2023 ble tidligere direktør ved Nitja senter for samtidskunst, Rikke G- Komissar, tildelt prisen. Hvem bør vinne prisen i 2024?

Prisen skal gå til en kvinne som har utmerket seg på en positiv måte innenfor næringslivet, kulturlivet eller samfunnslivet i regionen, og som gjennom dette representerer et forbilde for andre kvinner på Romerike. Nå kan du komme med forslag til hvem som fortjener å vinne prisen i år gjennom å nominere din kandidat via skjemaet her. Frist for nominering er 20. februar

Alle kandidater som blir foreslått vil bli vurdert før juryen kårer endelig prisvinner. Vinneren mottar et innrammet diplom og et beløp øremerket et valgfritt veldedig formål på Romerike. Prisen ble delt ut for første gang i 2023, og i år deles den ut av NHO Viken Oslo, Handelsbanken, Romerikes Blad og stiftelsen NOVA Spektrum.

Praktisk og program

Dato: Fredag 8. mars 2024
Tid: kl. 12:00-15:30 + AfterWork
Gratis arrangement* - pris for lunsj: Arrangementet er kostnadsfritt (uten lunsj, men det serveres kaffe og te). Du kan velge å melde deg på med lunsj, da til kr. 295,- pr. person.

Programskisse: 

  • 11:30 Lunsj
  • 12:00 Program
  • 15:30 After Work

Påmeldingsfrist: Det er begrenset antall plasser, så vær rask med påmelding for å sikre deg plass.

Vilkår for påmelding: Påmeldingen er bindende. Kommer du, så byr vi på arrangementet (uten lunsj). *Skulle du bli NoShow/glemme å melde deg av innen 1. mars, vil du belastes med et gebyr på kr. 500,- 

Her er alle velkommen – både kvinner og menn.