NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

130 resultater

Type artikkel
Velg område
130 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Agder

  Frykter pilene kan snu feil vei

  Andelen bedrifter i Agder som rapporterer om lavere etterspørsel i løpet av siste måned, er nå 10 prosentpoeng høyere enn hva som var tilfellet i midten av august. Det viser tallene fra NHOs siste medlemsundersøkelse.

 2. Nyhet, NHO Agder

  - Nye jobber viktigst for Agder

  Agder taper terreng sammenlignet med øvrige regioner i landet. Det viser NHOs kommune-NM. – Undersøkelsen bør være en kraftig vekker for politikere i vår region. Agder trenger vekst og nye arbeidsplasser, sier regiondirektør Høye Høyesen i NHO Agder.

 3. Nyhet, NHO Agder

  Den store pengedagen – save the date!

  Bli med på den store pengedagen og lær mer om hvordan du kan søke pengestøtte til å realisere din gode idé torsdag 22. oktober.

 4. Nyhet, NHO Agder

  Superpopulære "korona-kurs" på UiA

  NHO Agder er svært fornøyd med tilbudet UiA har fått på plass. I dialog med næringslivet på Sørlandet har UiA kartlagt hvilken kompetanse det er behov for. Deretter utviklet fagmiljøene på universitetet målrettede kurs. De tilbys gratis, og er nettbaserte.

 5. Nyhet, NHO Agder

  Viktig seier for lærlingene!

  Agder-bedrifter får 2,5 millioner kroner i ekstra tilskudd til lærlinger innenfor bransjer som har vært særlig rammet av koronapandemien. – Dette er et viktig gjennomslag for NHO og en seier for lærlingene, fastslår Anne Klepsland Simonsen i NHO Agder.

 6. Nyhet, NHO Agder

  Over 150 deltakere på "Fagfolk for fremtiden"

  - Nå skal arrangørene, som representerer hele spekteret i arbeidslivet, ta tak i konkrete innspill og gjøre ord om til handling, sier Anne Klepsland Simonsen fra NHO. Hun ledet samlingens programkomité og er forøvrig og leder for Yrkesopplæringsnemda i Agder.

 7. Nyhet, NHO Agder

  Bedrifter planlegger nedbemanning

  Hver 10. bedrift har sagt opp ansatte – og dobbelt så mange planlegger oppsigelser. Dette viser NHOs ferske medlemsundersøkelse for Agder. Samtidig viser tallene at sommeren har bedret situasjonen for mange bedrifter.

 8. Nyhet, NHO Agder

  Slik reddet Dyreparken sommeren

  Denne våren håper Per Arnstein Aamot han aldri får oppleve igjen. Desto bedre er det da at sommeren ser ut til å bli veldig mye bedre for Dyreparken enn alle trodde bare for få uker siden.

 9. Nyhet, NHO Agder

  - Krisen har styrket oss

  - Vi er svekket økonomisk, men styrket som bedrift. Det sier Tom Roger Øydne etter at ekspressbusselskapet Konkurrenten har kjempet seg gjennom drøye tre måneder med korona-krise.

 10. Nyhet, NHO Agder

  Fortsatt stor usikkerhet i mange bransjer

  Selv om det er marginalt større optimisme blant NHOs medlemsbedrifter i en fersk medlemsundersøkelse, er det fortsatt usikkerhet som først og fremst preger regionalt næringsliv etter mer enn tre måneders korona-krise.

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: