NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

22 resultater

Type artikkel
Velg område
22 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Agder

  Yrkesfag populært – nesten overalt

  Statistikk fra Utdanningsdirektoratet viser at det er 1000 flere søkere til yrkesfag enn studieforberedende på Vg1. Yrkesfag utgjør med det 51 prosent av søkerne til førsteåret i videregående opplæring.

 2. Nyhet, NHO Agder

  Månedens bedrift: Smag og Behag

  Det har ikke vært enkelt, men likevel har det vært moro og etter utvidelsen i juni er Smag & Behag blitt den restauranten Hans Petter Klemmetsen drømte om da han startet det hele i 2011.

 3. Nyhet, NHO Agder

  Gründere viderefører stolt industritradisjon

  EYDE Mooring Solutions var den første sørlandsbedriften som meldte seg inn i NHO Gründer. De håper å utvikle en ny skipsutstyrsleverandør - bygd på historie, erfaring, kompetanse og nettverk fra ærverdige Pusnes i Arendal.

 4. Nyhet, NHO Agder

  Dette gjør NHO under Arendalsuka

  13. til 18. august arrangeres Norges største politiske møteplass i Arendal, og NHO-fellesskapet har mye spennende på programmet.

 5. Nyhet, NHO Agder månedens bedrift

  - Satsing på ansatte er lønnsomt!

  MÅNEDENS BEDRIFT: Fenner Mandals er blant Norges aller eldste industribedrifter. Og de er blant de aller mest fremtidsrettede.

 6. Nyhet, NHO Agder NHOs økonomibarometer

  Bedriftene vil ansette flere

  Det går stadig bedre for næringslivet på Sørlandet. Det bekrefter NHOs økonomibarometer for 2. kvartal 2017.

 7. Nyhet, NHO Agder

  Aust-Agder blant de beste

  Aust-Agder er på Norgestoppen når det gjelder antall lærlinger i forhold til folketallet. Nylig kunngjorte tall fra SSB viser at det er store regionale forskjeller i antall lærlinger.

 8. Nyhet, NHO Agder månedens bedrift

  Mer enn en bar

  MÅNEDENS BEDRIFT: I 25 år har Bakgården vært en utelivsattraksjon i Kristiansand. Den viktigste årsaken til den stabile populariteten: - Menneskene som jobber her, fastslår gründerne.

 9. Nyhet, NHO Agder

  NHO Gründer – for deg i etableringsfasen

  Vi har lansert NHO Gründer i Agder! Er din bedrift i etableringsfasen anbefaler vi at du sjekker ut dette. For kun 2000 kr i året får du tilgang til en rekke medlemsfordeler.

 10. Nyhet, NHO Agder

  Bli med å forme NHO!

  Vi ønsker tilbakemelding på politiske prioriteringer og aktuelle tema fra så mange som mulig av medlemmene våre. Derfor lanserer vi nå NHO medlemspanel.