Artikler

Vis filtrering

222 resultater

Type artikkel
Velg område
222 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Drives av skapergleden!

  Tross uforutsigbare rammebetingelser og færre prosjekter å konkurrere om, er BRG-gruppen fortsatt drevet av optimisme og skapergleder. Nå er de kåret som månedens bedrift i mai av NHO Agder.

 2. Se hva som skjer

  Vi i NHO jobber for en variert arrangement- og kursmeny som gir påfyll i hverdagen. Se vårt utvalg av både fysiske og digitale møteplasser fremover og meld deg på!

 3. Et bankende hjerte for vekst og utvikling

  For Agder Sparebank er det ingenting som er viktigere enn vekst og utvikling i bankens primærmarked. Derfor samlet banken beslutningstakere fra hele østregionen for å motivere flere til å gripe mulighetene som kan komme i kjølvannet av Morrow-etableringen.

 4. Lønnsoppgjøret 2023

  Lønnsoppgjøret 2023 er et mellomoppgjør, og det forhandles bare om lønnsregulering. I denne artikkelen finner du en oppsummering samt tips til hvor du kan lese mer om lønnsoppgjøret.

 5. Satser på grønt offshore-eventyr

  Oljeservicegründeren Bjarne Skeie er klar for et nytt offshoreeventyr. Nå satser Skeie Gruppen offensivt på grønn, fornybar energi. - Sørlandet har helt unike muligheter, mener adm. direktør Tom Bredesen i Skeie Eiendom.

 6. Streik i lønnsoppgjøret 2023

  Her har vi samlet at du trenger å vite om streiken. Vi har også utvidet åpningstiden på NHOs Medlemssenter. Det er åpent fra kl. 0700 og frem til kl 2000. Ta kontakt med en av oss i NHO Agder eller på telefon 23 08 84 40.

 7. Veksten har ennå ikke nådd taket

  Skarpnes i Grimstad er kåret som månedens bedrift i februar. De utmerker seg gjennom sin strategiske satsing på bærekraft, samtidig som selskapet opplever økende etterspørsel og gode økonomiske resultater.

 8. Unike mennesker skaper unike løsninger

  Henriksens Snekkeri i Arendal leverer møbler og innredning til noen av Norges største og flotteste institusjoner. Bak den vellykkede designfabrikken jobber det ansatte fra alle verdenshjørner.