Nyhetsarkiv

Vis filtrering

145 resultater

Type artikkel
Velg område
145 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aamot valgt til styreleder

  Adm. direktør Per Arnstein Aamot i Dyreparken er valgt til ny styreleder i NHO Agder. Han overtar posisjonen etter konsernsjef Steffen Syvertsen i Å Energi.

 2. Glad for grønn låneordning

  - Det er svært gledelig at ordningen med grønne industrifinansering nå blir tilgjengelig for bedriftene, sier regiondirektør Høye G. Høyesen i NHO Agder.

 3. - Sørlendinger har alltid vendt blikket utover

  Strømmestiftelsen er et internasjonalt kompetansemiljø med base i Kristiansand. Nå har de fått en historisk stor rammebevilgning fra Norad, og de mener bedriftene er viktige kompetansepartnere for norsk bistand. De er valgt av NHO Agder som månedens bedrift i april.

 4. Skal bygge opp ny servitørutdanning i Agder

  Lokale restauranter, opplæringskontor, fylkeskommune, Tangen videregående skole og NHO forener krefter for en større satsing på servitørutdanning i Agder. En god restaurantopplevelse handler om kvalitet i alle ledd fra kjøkken til servering.

 5. Vil skape flere helårsjobber

  Etter tøffe år med pandemi og strømpris-krise, satser Hovden Alpin Resort mer offensivt enn noensinne. - Vi vil gjøre Hovden til et enda mer attraktivt reisemål året rundt, sier konsernsjef Ann-Torill Briksdal.

 6. - Regionen trenger flere flinke folk

  Oxford Research leverer kunnskap og innsikt til oppdragsgivere i privat og offentlig sektor over hele landet. I et tøft marked lykkes de med å vinne anbud og å drive lønnsomt. Nå har de fått utmerkelsen "Månedens bedrift" av NHO Agder.

 7. Se hva som skjer

  Vi i NHO jobber for en variert arrangement- og kursmeny som gir påfyll i hverdagen. Se vårt utvalg av både fysiske og digitale møteplasser fremover og meld deg på!

 8. Nå er KSMV på rett vei!

  KSMV har lykkes med å etablere seg i nye nisjer. Det har snudd nedbemanning og underskudd til vekst og gode resultater. Den tradisjonsrike bedriften er kåret som "månedens bedrift" av NHO Agder i januar!

 9. Sammen om nytt utdanningstilbud i Lister

  For å møte den økende etterspørselen etter fagarbeidere i Lister-regionen, har næringslivet i samarbeid med NHO og Flekkefjord videregående skole tatt et viktig skritt fremover. Et nytt utdanningstilbud i automasjon blir opprettet for å styrke regionens tilgang på kvalifisert arbeidskraft.

 10. Førsteinntrykket teller

  God balanse mellom onboarding, veiledning, og et dynamisk arbeidsmiljø er avgjørende for en vellykket utplassering. Det forteller Simen Glomså og André Hansen, to IT-elever ved Tangen vgs, som nylig fullførte sin første relevante utplasseringsperiode i bedrift.