NHO

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

128 resultater

Type artikkel
Velg område
128 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet

  Flere lærlinger gjennomfører og består

  - Det er svært gledelig at flere enn før oppnår fag- og svennebrev. Det er denne kompetansen bedriftene trenger, sier regiondirektør Nina Solli.

 2. Nyhet

  Sjekkliste før julebordet

  -Det er lurt å tenke og snakke gjennom hvordan man skal å ha det sammen på jobben, både i hverdag og fest. Det er viktig hele året, men det er ekstra aktuelt nå som julebordsesongen står for døren, sier Nina Solli, regiondirektør i NHO Viken Oslo.

 3. Nyhet godstransport, NTP, jernbanereformen, Samferdsel

  Vei og bane engasjerer

  -Framtidens transport må ta mer hensyn til næringslivet og varetransporten enn bare på persontrafikk. Ved å legge til rette for verdiskaping og bedriftenes ringvirkninger vil vi få mer igjen for pengene, mener direktør for organisasjon og samfunnskontakt Dag Arthur Aasbø i Borregaard.

 4. Nyhet

  Fremtidens arbeidsliv mottok fag- og svennebrev

  443 nyutdannede fagarbeiderne og svenner mottok sine fagbrev og svennebrev i forrige uke.

 5. Nyhet

  Toget må gå der folk jobber og bor

  -Det er et mål å redusere biltrafikken inn og ut av de store byene. Da må stasjonene legges sentralt i byene slik at det er lett å gå, sykle eller ta bussen til stasjonen.

 6. Nyhet reiseliv

  Automatisk fornying av skjenkebevilling i flere kommuner?

  -I disse dager behandles ny alkoholpolitisk handlingsplan i kommunene. Derfor mottar ordførerne nå brev fra NHO Viken Oslo og NHO Reiseliv der vi minner dem på muligheten til forenkling når det gjelder skjenkebevilling.

 7. Nyhet

  Norges største appfaglige miljø holder stand

  De bestemte seg for å satse på apper allerede i 2007, før App Store så dagens lys. Shortcut AS lagde verdens første app i Norge, Trafikanten.

 8. Nyhet, Fagartikkel

  -Vi vil gjerne høre din mening om oss!

  -I disse dager går NHOs Medlemsundersøkelse 2019 ut til bedriftene. Benytt anledningen til å si hva DU mener, sier regiondirektør Nina Solli.

 9. Nyhet Byråd, klimamål, Oslo

  Byrådet må spille på lag med bedriftene for å nå sine ambisjoner

  -Det er helt avgjørende for Byrådet å få bedriftene med på laget for at vi sammen skal nå klimamålene. Bedriftene er og vil være en del av løsningen, skriver regiondirektør Nina Solli i Vårt Oslo.

 10. Nyhet

  Økt gjennomslag i Viken og Oslo

  1. november fyller NHO Viken Oslo 1 år. Dette er NHOs største region med 8525 medlemmer og mer enn 205.000 årsverk og mange politiske gjennomslag.