NHO

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

135 resultater

Type artikkel
Velg område
135 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet

  Ny deltager-rekord! Regional Årskonferanse & Vorspiel

  Vi slo alle deltaker-rekorder og samlet drøye 300 bedriftsledere, politikere og ledere til en særdeles vellykket ettermiddag.

 2. Nyhet

  God Viken

  Fra nyttår var Akershus, Buskerud og Østfold fylkeskommuner historie og nye Viken så dagens lys. Hva betyr dette for bedriftene?

 3. Nyhet

  Heier på gründerne

  -Bedriftene er ryggraden i det norske velferdssamfunnet. Det er bedriftene som sikrer verdiskaping i hele Norge. Jeg tror langt flere enn tidligere kommer til å skape sin egen jobb i det nye tiåret. Jeg heier på gründerne.

 4. Nyhet

  Nytt tiår – nye muligheter

  De kjøligere vindene utenfra treffer nå norske bedrifter. Bedriftene i NHO Viken Oslo er merkbart mindre optimistiske i fjerde kvartal enn tidligere i år. Hva betyr dette for det nye tiåret?

 5. Nyhet

  200 bedrifter besøkt i 2019

  -For oss på regionkontoret er det viktig å kjenne bedriftene godt. Det gir oss god innsikt i bedriftenes hverdag og vi får mange forslag til saker som vi kan bringe videre til NHO og til politikerne, sier regiondirektør Nina Solli i NHO Viken Oslo.

 6. Nyhet

  Merkbar mindre optimisme blant bedriftene

  Våre medlemsbedrifter er merkbart mindre optimistiske i fjerde kvartal enn tidligere i år. Oslo- og Akershusbedriftenes syn på markedssituasjonen er på nivå med landsgjennomsnittet. Man er noe mer positive i Østfold og langt mer positive i Buskerud.

 7. Nyhet

  Millioner til videreutdanning i digital kompetanse

  Kunnskapsdepartementet tildeler 20 millioner kroner til skoler som satser på videreutdanning innenfor digital kompetanse. BI og Fagskolen Tinius Olsen er blant skolene som får tildelt midler, skriver Kunnskapsdepartementet i en pressemelding.

 8. Nyhet

  Flere lærlinger gjennomfører og består

  - Det er svært gledelig at flere enn før oppnår fag- og svennebrev. Det er denne kompetansen bedriftene trenger, sier regiondirektør Nina Solli.

 9. Nyhet

  Sjekkliste før julebordet

  -Det er lurt å tenke og snakke gjennom hvordan man skal å ha det sammen på jobben, både i hverdag og fest. Det er viktig hele året, men det er ekstra aktuelt nå som julebordsesongen står for døren, sier Nina Solli, regiondirektør i NHO Viken Oslo.

 10. Nyhet godstransport, NTP, jernbanereformen, Samferdsel

  Vei og bane engasjerer

  -Framtidens transport må ta mer hensyn til næringslivet og varetransporten enn bare på persontrafikk. Ved å legge til rette for verdiskaping og bedriftenes ringvirkninger vil vi få mer igjen for pengene, mener direktør for organisasjon og samfunnskontakt Dag Arthur Aasbø i Borregaard.