NHO

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

97 resultater

Type artikkel
Velg område
97 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet Yrkesfag, gjennomføring, Videregående skole, Partssamarbeid

  Styrk yrkesopplæringen i Viken

  Mange tusen elever blir berørt av de nye inntaksreglene til videregående skole og formidling av læreplasser. LO og NHO støtter løsningen med inntak etter geografi.

 2. Nyhet næringspolitikk, Valg 2019, NHO Viken Oslo

  50 bedrifter og politikere ville gå for næringslivet

  Små og store bedrifter, etablerte store industribedrifter og gründere stilte opp for gode samtaler og en kopp kaffe med politikere i Frognerparken.

 3. Nyhet

  Kjære bedrift - ta inn en lærling!

  Selv om mange allerede har fått læreplass, så er det behov for flere læreplasser både hos eksisterende og nye lærebedrifter i Buskerud, Akershus, Østfold og Oslo.

 4. Nyhet Oslo, Kommune NM

  Oslo best i landet. Bærum best i Viken

  Bærum ligger nå på en tredjeplass etter Oslo og Sola i NHOs Kommune NM 2019. Ullensaker har landets største befolkningsvekst og framhever seg på Romerike. Ni av de 20 beste kommuinen ligger i Oslo og Viken

 5. Nyhet Fattigdom, kompetanse

  Veien ut av fattigdom går gjennom arbeid

  Det å få seg jobb er nøkkelen for å komme seg ut av fattigdom og inkluderes i samfunnet.

 6. Nyhet

  Arbeidskriminalitet setter den norske modellen i fare

  -Du trenger ikke sekser i matte for å skjønne at alt ikke er på stell når timelønnen som faktureres for malerarbeid er 260 kroner timen når det også skal påregnes moms og arbeidsgiveravgift, sier administrerende direktør i Betonmast Boligbygg AS, Frode Antonsen.

 7. Nyhet

  Ringeriksbanen må ikke forsinkes ytterligere

  Det er svært uheldig at Jernbanedirektoratet sår tvil om planene for gjennomføring av Ringeriksbanen i Nasjonal Transportplan. Varer, gods og folk må fram.

 8. Nyhet

  Sommerferie er best i Viken og Oslo

  For første gang er det flere som foretrekker Norge fremfor utlandet – hvis de kunne velge helt fritt. Det viser en undersøkelse som Kantar TNS har gjennomført på oppdrag for NHO Reiseliv.

 9. Nyhet

  Skap marked for grønne løsninger

  Lokalvalget 2019 bør handle om hvordan vi alle må jobbe for en grønnere framtid: Bedriftsledere, arbeidstakere, politikere og offentlige myndigheter. Et konkret sted å begynne kan være å legge til rette for lading av elkjøretøy.

 10. Nyhet

  Arendalsuka: Hvordan hindre svart arbeid?

  Arbeidslivskriminalitet koster samfunnet 28 milliarder kroner i året. Det har vi ikke råd til å la fortsette. Lær mer om dette på vårt seminar under Arendalsuka mandag 12. august!