NHO

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

115 resultater

Type artikkel
Velg område
115 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet

  NHO hjelper små bedrifter å ta vare på de ansatte

  – Jeg får svar på juridiske spørsmål på fem minutter, og må aldri mase. Det eneste jeg angrer på med NHO-medlemskapet er at jeg ikke meldte inn bedriften tidligere, sier Trond Simarud.

 2. Nyhet

  Buss viktigere enn sykkel i Bygdøy allè

  -Fjerning av kollektivfelt i vestgående retning i Bygdøy Allé til fordel for sykkelfelt vil føre til forsinkelser for både kollektivtransport og nyttetransport. Det er svært uheldig, sier regiondirektør Nina Solli.

 3. Nyhet

  Forskningsfondet tildeler midler til næringsutvikling

  Små og mellomstore private bedrifter med registrert adresse i Oslo eller Akershus kan nå søke på midler fra Regionalt forskningsfond Hovedstaden til innovasjonsprosjekter. Kom på informasjonsmøtet 29. oktober for å få vite mer.

 4. Nyhet Samferdsel, Intercity, Østfold

  Ikke sett på bremsen for Intercity i Østfold!

  Stortinget har vedtatt at Intercity med dobbeltspor mellom Oslo og Fredrikstad skal stå klart i 2024, samt være ferdig til Sarpsborg i 2026. Nå skrotes de opprinnelige planene.

 5. Nyhet

  - Gode og dårlige nyheter for jobbskaping

  Skuffet: Vi hadde forventet at regjeringen skulle følge opp løftene om å redusere den særnorske skatten på arbeidende kapital. Denne skatten skader bedriftenes evne til å skape nye arbeidsplasser i hele landet, også i Viken og Oslo, sier regiondirektør Nina Solli.

 6. Nyhet

  Flere hurtigladere til Østfold

  Flere og flere kjøper seg en elbil. Nye tall viser at økningen er størst i Østfold. Her er det en økning på hele 83 prosent. Da blir det viktigere enn noensinne å få på plass flere hurtigladere i Østfoldbyene. I Østfoldbyene er det i beste fall en av fire ladere som er hurtigladere.

 7. Nyhet

  Akademia og bedriftene må jobbe sammen for å løse utfordringene med industri 4.0.

  -Våre bedrifter etterlyser mer kompetanse og riktig kompetanse for å løse utfordringene knyttet til digitalisering og det grønne skiftet. Da er svaret et tettere samarbeid mellom bedriftene og utdanningsinstitusjonene.

 8. Nyhet

  Spennende med Viken

  -Gratulerer til det nye politiske flertallet i Viken. Samarbeidet framover skal bli spennende. Vi er opptatt av at de nyvalgte politikerne må levere på kompetanse, samferdsel, næring- og regionutvikling, sier regiondirektør Nina Solli.

 9. Nyhet

  Tre av fire med fagbrev får jobb med en gang

  - Flere må ta fagbrev. Med fagbrev er du så godt som sikret jobb. Fagskole er også en utdanningsvei det er stor etterspørsel etter, men som få benytter seg av, sier regiondirektør Nina Solli i NHO Viken Oslo.

 10. Nyhet

  Gå for tv-aksjonen du og!

  -NHO Viken Oslo er en av de lokale partnerne til årets tv-aksjon. Det samme er LO i Viken og Fylkesmannen. Vi kaller det trepartssamarbeid i praksis, sier regiondirektør Nina Solli.