NHO

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

75 resultater

Type artikkel
Velg område
75 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Viken Oslo NTP, Vei, E18

  Ikke hopp over E18 Retvet-Vinterbro!

  Skal man ha håp om å få realisert et riksvegprosjekt så må det inn i NTP. Derfor er det mange som blir frustrerte når deres veiprosjekt ikke er å finne i Vegvesenets innspill.

 2. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Over halvparten av bedriftene i Oslo og Viken har foretatt permitteringer

  -Den alvorlige situasjonen har satt seg. Akkurat nå har vi et næringsliv som trenger hjelp raskt. På kort sikt trenger bedriftene offentlig hjelp for at folk fortsatt skal ha en jobb å gå til, sier Solli.

 3. Nyhet, NHO Viken Oslo

  8000 arbeidsplasser kan gå tapt i Viken

  De mest sårbare næringene som en følge av koronakrisen er maritim industri, offshore leverandørindustri, prosessindustri, sjømat og reiseliv, slår en rapport fra Menon fast.

 4. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Fagprøver må gjennomføres

  Mange lærebedrifter i Oslo og Viken er sterkt berørt av tiltakene for å begrense koronasmitten, og har måttet permittere medarbeidere. Samtidig jobbes det for å få gjennomført fagprøvene i begge fylker.

 5. Nyhet, NHO Viken Oslo

  10 forslag for å hjelpe hyttekommunen din når du er hjemme

  Hele tre av ti virksomheter i Viken sier at konkurs kan bli en realitet. Kanskje kan du som privatperson gjøre noe for å bidra?

 6. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Politiet følger med på ny form for kriminalitet i krisetider

  - Det er alltid noen som vil utnytte sårbarhet i krisesituasjoner. Politiet følger med, men det bør også bedriftene gjøre, sier Anne Strand som er ny næringslivskoordinator i Sør Øst politidistrikt.

 7. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Tre av ti bedrifter mener konkurs kan bli en realitet

  Tre av ti bedrifter i Viken og Oslo melder om likviditetsproblemer og to av ti vurderer oppsigelser. -Jeg tror jo vi på en eller annen måte skal komme gjennom dette, men det er mørkt nå, sier regiondirektør Nina Solli i en kommentar.

 8. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Ingen flere stopp for ny E18

  I Aftenposten 2. mai kunne vi lese at første del av Ny E18 nå står bom stille. Veivesenet jobber nå for byggestart høsten 2021. Det er to år senere enn planlagt.

 9. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Viktigheten av god mobilitet i Viken

  Torsdag samlet NHO Viken noen av våre bedrifter og politikere fra de tre fylkene som vil bli Viken i 2020. Hensikten med møtet var å komme med det første innspillet til den kommende nasjonal transportplan.

 10. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Er bilverksted en kommunal oppgave?

  Sarpsborg kommune har nettopp startet et eget bilverksted. Kommunen vedlikeholder de aller fleste tjenestebilene sine selv. Er det virkelig en kommunal oppgave å drive bilverksted?

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: