NHO

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

52 resultater

Type artikkel
Velg område
52 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Nå er det skiltet om til næringsparkering

  -Det vi har jobbet for har nå blitt virkelighet: Det er ikke lenger to timers begrensning på næringsparkering og det har blitt flere plasser reservert næringstransport, sier regiondirektør Nina Solli i NHO Viken Oslo.

 2. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Gratulerer Douchebags!

  -Gratulerer til Douchebags og alle de andre gasellene i Oslo. Konkurransedyktige bedrifter er en forutsetning for velferden vår, derfor er det så viktig at Oslo fortsetter å være en så god vertskapskommune som mulig for bedriftene, sier regiondirektør i NHO Oslo Viken, Nina Solli.

 3. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Felles innsats mot akrim

  -Kampen mot arbeidskriminalitet er trepartssamarbeid i praksis, sa arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie da hun åpnet dagens konferanse i Hønefoss.

 4. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Flere fullfører og flere får lærekontrakt

  - For tredje år på rad øker antall lærekontrakter for elever på yrkesfag. Samtidig øker gjennomføringen i videregående skole. Dette er svært gledelig, sier regiondirektør Nina Solli i NHO Viken Oslo.

 5. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Må satse mer offensivt på yrkesfag

  -NHO er skuffet over at verken regjeringen eller Krf har satt av penger til oppgradering av skoleverksteder i sitt budsjettforslag for 2019. Vi har ikke råd til å vente.

 6. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Kræsjkurs i utdanningsvalg

  Du har hørt det før: Teknologi skal løse mange utfordringer og drive samfunnet fremover i årene som kommer. Derfor trenger vi at flere jenter velger teknologifag.

 7. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Bedriftene i Viken Oslo mangler kompetanse

  Bedriftene i NHO Oslo og Viken etterspør fagarbeidere, ingeniører og fagarbeidere med fagskole.

 8. Nyhet, NHO Viken Oslo

  NHO Viken Oslo etablert

  NHO Viken Oslo har avholdt årsmøte. 12 styremedlemmer fra fire fylker utgjør det nye styret. Haakon Tronrud er ny styreleder. Anne-Lise Aukner og Christine Grape er nestledere i styret.

 9. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Årets DN Gaselle vinner i Østfold er Solcellespesialisten

  Under Gasellekonferansen for Akershus og Østfold i Næringslivets Hus 24. oktober gikk Sivilingeniør Carl Christian Strømberg AS, også kjent som Solcellespesialisten, helt til topps.

 10. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Pensjon fra første krone, ingen god idè

  -Den beste måten å sørge for at man får en god pensjon er faktisk å ha en jobb. Derfor mener NHO at vi må gjøre veien inn i arbeidslivet så lett som mulig for flest mulig. Det sier regiondirektør Nina Solli i NHO Viken Oslo.