NHO

Innhold

NHO Brussel

#005
 1. NHO Brussel

  Kommende arrangementer

  Kommende webinar og andre arrangement i regi av NHO Brussel

 2. NHO Brussel

  Reiserestriksjoner og karantene i Europa

  Europa åpner opp, og det er nå enklere å krysse grensene. Det er likevel fortsatt noe ulikt i bestemmelser i ulike land, og vanskelig særlig for bedriftene å navigere med ulike innreise- og karantenerestriksjoner. NHO Brussel har her laget en oversikt som tar for seg viktige land for norsk næringsliv.

 3. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 30.06.2020

  Merkel og Macron samarbeider for å lande EU-budsjettet ved neste toppmøte, britene skal ha en handelsavtale klar innen utgangen av september, og Parlamentet ønsker naturgass som en overgangsløsning. Fra i morgen vil EU også gjenåpne grensene sine for internasjonale reisende, du kan lese hvilke land i saken under.

 4. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 26.06.2020

  I dagens Europanytt kan du lese at Tyskland overtar formannskapet i Det europeiske råd neste uke, at EU ønsker å gjenåpne Europas yttergrenser, at den første evalueringen av GDPR kom denne uken og at EU-kommisjonen har kommet med forslag til budsjett for 2021.

 5. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 23.06.2020

  I dagens nyhetsbrev kan du lese at det var lite fremgang på toppmøtet mellom EU og Kina i går, at European Sustainable Energy Week avholdes denne uken, at EU-parlamentet har vedtatt et rammeverk for hva som kan anses som bærekraftige investeringer og at EU-kommisjonen har undertegnet luftfartsavtale med Japan.

Trainee hos NHO Brussel?

Er du samfunnsengasjert og nysgjerrig, med interesse for næringslivet og Norges forhold til EU? Da er kanskje du vår nye Trainee for Høsten 2020! 

Søknadsfristen for høsten har nå gått ut.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: