NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

28 resultater

Type artikkel
Velg område
28 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Oslo og Akershus

  Femte generasjon i lukt og smak

  Storms på Vøyenenga i Bærum har i mer enn 120 år produsert og levert ingredienser til norsk næringsmiddelindustri. Nå tar femte generasjon over ledelsen av bedriften.

 2. Nyhet, NHO Oslo og Akershus

  Samarbeid styrker jernbanen

  For samarbeid på tvers av landegrensene, for klima og for næringslivet – må vi styrke norsk jernbane. Det gjør vi best på lag med Europa, skriver regiondirektør Nina Solli i Østlandets Blad.

 3. Nyhet, Fagartikkel, NHO Oslo og Akershus

  Penger til Fornebubane og Oslotunell

  -391 millioner kroner til Fornebubane. E18 mellom Retvet og Vinterbro får midler. Det er også satt av penger til Oslotunell i årets statsbudsjett. Men kanskje aller viktigst: Penger til CO2 fangst på Klemetsrud. Til sammen er dette gode nyheter sier regiondirektør Nina Solli.

 4. Nyhet, NHO Oslo og Akershus

  Viktig seier for bedriftene i Oslo og Akershus

  -Byrådet utsetter innføringen av lavutslippssonen i Oslo på ubestemt tid. Dette har vi i NHO Oslo og Akershus jobbet for lenge. Derfor er dette en viktig seier for transportbedriftene i vår region, sier regiondirektør Nina Solli.

 5. Nyhet, Fagartikkel, NHO Oslo og Akershus kompetanse, kompetansebarometer

  Økende behov for fagarbeidere i Oslo og Akershus

  - Seks av ti bedrifter i Oslo og Akershus har et udekket kompetansebehov, sier regiondirektør Nina Solli i NHO Oslo og Akershus.

 6. Nyhet, NHO Oslo og Akershus Viken Oslo

  Speed-date før programarbeid

  Partiene er nå godt i gang med kommune- og fylkesvalgprogrammene før valget 2019. NHOs tre regionkontorer i Østfold, Buskerud og Oslo og Akershus hjalp dem litt med temaer og diskusjoner på en speed-date nylig.

 7. Nyhet, NHO Oslo og Akershus Flyktning NAV Rekruttering

  Rekrutter medarbeidere gjennom hurtigsporet

  Flere flyktninger har kompetanse som er etterspurt i arbeidsmarkedet. Kanskje finner du din neste bygningsmedarbeider, ingeniør, eller servitør blant deltakerne på introduksjonsprogrammet?

 8. Nyhet, NHO Oslo og Akershus

  Foreslå kandidater til årets lærebedrift i Akershus

  Akershus fylkeskommune skal kåre «Årets lærebedrift 2018» og trenger ditt forslag til hvem som bør få prisen. Du kan gjerne nominere egen bedrift.

 9. Nyhet, Fagartikkel, NHO Oslo og Akershus Kommune

  Kommunene i Oslo og Akershus på pallen

  - Kommune-NM bekrefter behovet for å fortsette arbeidet med kommunesammenslåinger. I Akershus er det de små kommunene som skårer dårligst på de fleste områder, sier regiondirektør Nina Solli i NHO Oslo og Akershus.

 10. Nyhet, Fagartikkel, NHO Oslo og Akershus Kommune, Byråkrati

  Bedriftenes drømmekommune

  Vinneren av Kommune NM 2018 er kåret. Mange kommuner i vårt distrikt er svært næringsvennlige. Her får du ti punkter som kan gjøre kommunen enda bedre.