NHO

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

85 resultater

Type artikkel
Velg område
85 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Agder

  Det er ikke bedriftene som innoverer - det er menneskene i den

  Fredag 11. oktober holdt NHO Agder et informasjonsmøte om hvordan partssamarbeid i bedriften kan føre til økt produktivitet, lønnsomhet og omstillingsevne.

 2. Nyhet, NHO Agder

  Spar både tid og penger med NHOs digitale håndbøker

  Vi vet at det er hundrevis av personalspørsmål å holde styr på. Derfor har vi i NHO samlet svarene i våre digitale håndbøker. Nå inviterer vi til workshop hvor du kan arbeide med din bedrifts personal, HMS eller lederhånd-håndbok.

 3. Nyhet, NHO Agder Månedens bedrift

  Bedrifter er medspillere i språk-opplæringen

  Innovasjon i praksis: En enkel app utviklet i Kristiansand gjør norskopplæring praktisk og effektivt. Sammen med lokale bedrifter viser Aftenskolen vei med støtte fra EU.

 4. Nyhet, NHO Agder

  Partssamarbeid lønner seg!

  Hvordan kan ledere, tillitsvalgte og ansatte gjennom partssamarbeid i bedriften oppnå økt produktivitet, lønnsomhet og omstillingsevne? Det får du vite mer om 11. oktober på informasjonsmøte med Hovedorganisasjonenes Fellestiltak (HF).

 5. Nyhet, NHO Agder

  Ønsker tettere samarbeid mellom skole og næringsliv

  For å sikre dyktige fagfolk i årene som kommer, satser både NHO, LO, Eyde-klyngen og Agder fylkeskommune på et bredere samarbeid mellom næringsliv og skole. 17.oktober kan du lære mer om dette på Kompetansedagen 2019.

 6. Nyhet, NHO Agder

  Trenger mer yrkesfags-kompetanse

  Bedrifter innen byggfag, samt teknikk og industriell produksjon har et økende behov for arbeidskraft. Ungdom som velger yrkesfag innenfor disse sektorene, har svært gode muligheter for å få jobb i Agder. Det viser NHOs kompetansebarometer for 2019.

 7. Nyhet, NHO Agder

  NHOs HR-dag: Alle skal bli sett og hørt

  Med fullsatt sal på Hotel Norge Lillesand ble over 50 deltakere ledet gjennom spennende, nyttige og ikke minst aktuelle temaer på NHO Agders HR-dag fredag.

 8. Nyhet, NHO Agder

  Lag avtaler for dager det «tordner og pøsregner»

  Over 30 daglige ledere, styreledere og styremedlemmer fikk viktig kunnskapspåfyll da NHO Agder og Innoventus Sør inviterte til kurs i styrekompetanse for gründere og oppstartsbedrifter.

 9. Nyhet, NHO Agder

  Engasjerte bedrifter har preget valgkampen

  Kommune- og fylkestingsvalget er viktig for bedrifter og verdiskapere. Det har vært en hektisk valgkamp - men det er de neste fire årene det må leveres resultater!