NHO

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

62 resultater

Type artikkel
Velg område
62 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Agder

  Månedens bedrift: Oppskriften på en kjøkkensuksess

  Hamran Snekkerverksted har fått omtale i Wallpaper og Wall Street Journal. Hemmeligheten er kvalitet, fagkunnskap - og sørlandsk løvskog.

 2. Nyhet, NHO Agder

  Gode ideer fortjener støtte!

  Myndighetene har utviklet et omfattende sett med virkemidler som skal stimulere næringsutvikling, nyskaping og nye arbeidsplasser. Det er bra.

 3. Nyhet, NHO Agder

  Slik får du raskt advokat-hjelp

  Advokat Arnfinn Jensen har pappapermisjon frem til 6. mai. NHO-medlemmer i Agder kan kontakte sin landsforening for å få bistand i denne perioden.

 4. Nyhet, NHO Agder

  TIP på topp i hele Agder

  Det er nå god søkning til teknikk og industriell produksjon i hele Agder. Antall ungdommer som velger Vg1 TIP har økt med 14 prosent på ett år.

 5. Nyhet, NHO Agder

  Veldig mange velger restaurant- og matfag

  Dobbelt så mange ungdommer har nå restaurant- og matfag ved Sam Eyde videregående skole som sitt første ønske. Antall søkere har økt fra 23 til 42 på ett år.

 6. Nyhet, NHO Agder

  Oppsigelse ble starten på opptur

  MÅNEDENS BEDRIFT: IT-gründerbedriften Digfo har gjort butikk ut av GDPR og ser et økende marked blant bedrifter som trenger profesjonalisering når det gjelder datasikkerhet.

 7. Nyhet, NHO Agder

  Flest lærlinger på Sørlandet og i Nord-Norge

  Statistikk fra SSB publisert 26.02.2019 viser at Nord-Norge og Sørlandet har flest lærlinger i forhold til folketallet.

 8. Nyhet, NHO Agder

  Få mer verdi av NHO-medlemskapet

  NHOs viktigste oppgave er å styrke våre medlemsbedrifter. Uansett størrelse. Alle NHOs medlemsbedrifter har tilgang til eksklusive medlemsfordeler som kan gi bedre resultater og lavere kostnader.

 9. Nyhet, NHO Agder

  Tratec Norcon viser vei

  Vennesla-bedriften Tratec Norcon er kåret til månedens bedrift i januar. Nå satser de på robotisering som et nytt strategisk forretningsområde.

 10. Nyhet, NHO Agder

  Abelialederen: Beathe Due

  – Vi kan dekke Norges behov for IT-sikkerhetskompetanse, enten på campus eller via nettstudier, sier prorektor Beathe Due ved Noroff School of Technology and Digital Media.