NHO

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

110 resultater

Type artikkel
Velg område
110 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Agder

  To av tre NHO-bedrifter har nå permittert

  To tredjedeler av NHOs medlemsbedrifter på Agder oppgir at de nå har permittert ansatte på grunn av korona-krisen.

 2. Nyhet, NHO Agder

  Lærlinger og lærekandidater

  Mange bedrifter og virksomheter er stekt berørt av tiltakene som er iverksatt i forbindelse med å begrense smitten av COVID-19. Bedrifter må permittere ansatte og mange lærlinger går en usikker fremtid i møte.

 3. Nyhet, NHO Agder

  NHOs medlemmer: Pengemangel og permitteringer

  Nesten hver tredje bedrift frykter de vil få problemer med å betale regninger i den nærmeste fremtid. Over halvparten av NHO-bedriftene på Sørlandet oppgir også at de allerede har gjennomført permitteringer på grunn av korona-krisen.

 4. Nyhet, NHO Agder

  Viktig å koordinere innsatsen

  Agder fylkeskommune har virkemidler som kan være aktuelle for å bøte på skadevirkningene i næringslivet. – Vi jobber også med å koordinere tiltak i landsdelen sammen med blant annet NHO, LO, KS, Fylkesmannen, NAV, Innovasjon Norge og klyngene på Agder, sier fylkesordfører Arne Thomassen.

 5. Nyhet, NHO Agder

  Kan din bedrift levere utstyr til helsetjenesten?

  Helsevesenet trenger hjelp! Det er nå et stort behov for å frigjøre og produsere beskyttelsesmateriell til helsevesenet.

 6. Nyhet, NHO Agder

  Alle rammes av korona-krisen

  Bedriftene på Sørlandet står foran noen tøffe uker. NHOs bedriftsundersøkelse bekrefter at de aller fleste medlemsbedriftene er mer eller mindre direkte rammet av korona-krisen.

 7. Nyhet, NHO Agder

  Koronaviruset: Råd til bedrifter

  NHO får mange spørsmål fra våre medlemmer om hvordan håndtere situasjoner som kan oppstå i bedriften knyttet til koronaviruset. Du finner svar og råd her på vår temaside.

 8. Nyhet, NHO Agder

  Lønnsoppgjøret utsatt grunnet koronaviruset

  Fellesforbundet og Norsk Industri har besluttet å utsette årets lønnsoppgjør i frontfaget. Årsaken er de alvorlige konsekvensene spredningen av koronaviruset har på det norske samfunnet.

 9. Nyhet, NHO Agder

  NHOs ti krav for å dempe koronakrisen

  - Vi står overfor en mulig nasjonal økonomisk krise. Noen bransjer er ekstra hardt rammet, blant annet reiseliv og luftfart. Det er behov for raske, kraftfulle og målrettede tiltak, men de må virke umiddelbart, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid. Her er våre ti forslag som kan iverksettes umiddelbart.

 10. Nyhet, NHO Agder månedens bedrift

  Nøkkelkontrakt i USA kan gi gjennombrudd

  Ideen oppstod på en tur til New York i 2015. Nå kan den første store kontrakten i USA være gjennombruddet Sharebox har ventet på. – Målet er å omsette for 30 millioner kroner i 2020, sier gründer og daglig leder Arne Eivind Andersen.

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: