NHO

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

56 resultater

Type artikkel
Velg område
56 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Agder

  Få mer verdi av NHO-medlemskapet

  NHOs viktigste oppgave er å styrke våre medlemsbedrifter. Uansett størrelse. Alle NHOs medlemsbedrifter har tilgang til eksklusive medlemsfordeler som kan gi bedre resultater og lavere kostnader.

 2. Nyhet, NHO Agder

  Gode ideer fortjener støtte!

  Myndighetene har utviklet et omfattende sett med virkemidler som skal stimulere næringsutvikling, nyskaping og nye arbeidsplasser. Det er bra.

 3. Nyhet, NHO Agder

  Tratec Norcon viser vei

  Vennesla-bedriften Tratec Norcon er kåret til månedens bedrift i januar. Nå satser de på robotisering som et nytt strategisk forretningsområde.

 4. Nyhet, NHO Agder

  Abelialederen: Beathe Due

  – Vi kan dekke Norges behov for IT-sikkerhetskompetanse, enten på campus eller via nettstudier, sier prorektor Beathe Due ved Noroff School of Technology and Digital Media.

 5. Nyhet, NHO Agder

  - En viktig konferanse, også nasjonalt

  Agderkonferansen har befestet sin stilling som den viktigste møteplassen for politikk og næringsliv på Sørlandet. – Dette er en av de store konferansene, også i nasjonal sammenheng, fastslår NHO-sjef Ole Erik Almlid.

 6. Nyhet, NHO Agder

  Spar både tid og penger med NHOs digitale håndbøker

  Vi vet at det er hundrevis av personalspørsmål å holde styr på. Derfor har vi i NHO samlet svarene i våre digitale håndbøker. Nå inviterer vi til workshop hvor du kan arbeide med din bedrifts personal, HMS eller lederhånd-håndbok.

 7. Nyhet, NHO Agder

  HR-påfyll i 13.etasje på Skybar

  I en verden med stadig større endringstakt, er det fint å ha noen å diskutere fag og utfordringer med, eller få ny inspirasjon fra. Derfor har vi etablert en egen HR-møteplass! Neste treff er torsdag 31. januar på Skybar i Kristiansand.

 8. Nyhet, NHO Agder

  - Ropstad vil sette spor

  Kjell Ingolf Ropstad blir trolig statsråd i den nye regjeringen. - Det er bra for Sørlandet, fastslår regiondirektør Siri Mathiesen i NHO Agder.

 9. Nyhet, NHO Agder

  Brexit: Sjekkliste for bedrifter

  Hvordan skal bedrifter forberede seg på brexit? NHO har utarbeidet en veileder til sine medlemmer, i første omgang for et «worst case scenario» der det ikke foreligger en avtale mellom EU og Storbritannia den 30. mars 2019.

 10. Nyhet, NHO Agder

  Møt den nye NHO-sjefen!

  Ole Erik Almlid, Harald Stanghelle, Yngve Hågensen, Merethe Nøsted von Zernichow, Tina Sødal, Jan Erik Mustad er noen av mange foredragsholdere på Agderkonferansen 22. januar!