Artikkelarkiv

Vis filtrering

223 resultater

Type artikkel
Velg område
223 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Se hva som skjer

  Vi i NHO jobber for en variert arrangement- og kursmeny som gir påfyll i hverdagen. Se vårt utvalg av både fysiske og digitale møteplasser fremover og meld deg på!

 2. Kunnskapsministeren kom på besøk for å lære

  Caledonien-direktør Ricardo Sousa bidro til å sette reiselivets kompetansebehov på dagsordenen under Arendalsuka. Det fikk kunnskapsminister Tonje Brenna til å ta turen til hotellet for å lære mer. Derfor er Radisson Blu Caledonien Hotel kåret som Månedens bedrift i august av NHO Agder.

 3. 30 år med vekst og utvikling

  TrollAktiv vokser sakte, men sikkert: Gjennom 30 år har de utviklet seg til å bli en viktig opplevelsesbedrift i landsdelen. Nå er de kåret som månedens bedrift i juli av NHO Agder.

 4. NHOs program under Arendalsuka 2023

  Arendalsuka pågår fra 14.-18. august. NHO-fellesskapet tilbyr et bredt program fra mandag til fredag. Dette kan du se både digitalt og ved å besøke oss i Næringslivets Hus i MØR biffhus i Arendal.

 5. Drives av skapergleden!

  Tross uforutsigbare rammebetingelser og færre prosjekter å konkurrere om, er BRG-gruppen fortsatt drevet av optimisme og skapergleder. Nå er de kåret som månedens bedrift i mai av NHO Agder.

 6. Et bankende hjerte for vekst og utvikling

  For Agder Sparebank er det ingenting som er viktigere enn vekst og utvikling i bankens primærmarked. Derfor samlet banken beslutningstakere fra hele østregionen for å motivere flere til å gripe mulighetene som kan komme i kjølvannet av Morrow-etableringen.

 7. Lønnsoppgjøret 2023

  Lønnsoppgjøret 2023 er et mellomoppgjør, og det forhandles bare om lønnsregulering. I denne artikkelen finner du en oppsummering samt tips til hvor du kan lese mer om lønnsoppgjøret.

 8. Satser på grønt offshore-eventyr

  Oljeservicegründeren Bjarne Skeie er klar for et nytt offshoreeventyr. Nå satser Skeie Gruppen offensivt på grønn, fornybar energi. - Sørlandet har helt unike muligheter, mener adm. direktør Tom Bredesen i Skeie Eiendom.