NHO

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

98 resultater

Type artikkel
Velg område
98 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Agder

  Siri Mathiesen slutter som regiondirektør etter 14 år

  Nyheten om avgangen ble presentert av regiondirektøren selv på Sørlandsmiddagen "Kvelden før dagen"; arrangementet hvor næringsliv og politikere fra Agder er samlet i Oslo i forkant av NHOs årskonferanse.

 2. Nyhet, NHO Agder

  Fortsatt muligheter å søke Future Impact

  I samarbeid med Agder fylkeskommune, DnB og KS inviterer NHO Agder til et program for deg som skal lede endringer, nå og i fremtiden. Gjennom syv samlinger møter du nasjonale og regionale toppnavn som inspirerer, engasjerer og forklarer.

 3. Nyhet, NHO Agder

  Månedens bedrifter i 2019

  Gratulerer til våre 12 medlemsbedrifter som har blitt hedret gjennom året. Her får du et lite tilbakeblikk.

 4. Nyhet, NHO Agder

  Internship hos NHO en lærings-suksess

  Gjennom internship i NHO Agder har studentene Helene Meland og Stian Westbye ledet et vellykket kompetanse-prosjekt. Nå skal NHO ta deres resultater videre.

 5. Nyhet, NHO Agder Årets bedrift

  De er årets bedrift i 2019!

  Virksomheten ble etablert i Kristiansand i 2010. Nå er de 2500 ansatte og NHO Agder har kåret dem som "Årets bedrift" i 2019.

 6. Nyhet, NHO Agder Månedens bedrift

  Samarbeid er en suksess-oppskrift

  Le Monde Tapas mener samarbeidet med de ansatte er den viktigste suksessoppskriften for dem. Derfor er de også fornøyd med å ha fått på plass en ny tariffavtale.

 7. Nyhet, NHO Agder

  Vinner foreldrene kampen over kjøkkenbordet?

  Det kreves en stor holdningsendring til yrkesfaglig utdannelse og en bedre markedsføring av alle mulighetene som finnes i bedriftene. Det kommer frem gjennom pilotprosjektet "fremtidens kompetansebehov".

 8. Nyhet, NHO Agder

  – Turistfiske danner grunnlaget for helårsarbeidsplasser

  Sven Arne Thuestad har lang erfaring fra turistfiskebransjen. Han satser på godt opplyste turistfiskere som ønsker å delta i et bærekraftig uttak av fisk.

 9. Nyhet, NHO Agder

  Gode råd er alltid lønnsomme

  Megan Strand, som har etablert virksomheten Unwrapped, er blant dem som har hatt stor nytte av medlemskapet i NHO Gründer i oppstartsfasen.

 10. Nyhet, NHO Agder

  Fokus på arbeidsmiljø under IA-konferansen

  Hvordan påvirker arbeidsmiljøet nærværet på arbeidsplassen? Og hvordan kan den nye IA-avtalen bidra til å redusere sykefraværet? IA-konferansen i Agder 19. november gav viktige innspill i debatten.